Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη απάτη στην Κεφαλονιά με αφορμή την πώληση ενός αυτοκινήτου, οι επιτήδειοι παίρνουν προκαταβολές και γίνονται… καπνός

Βλέποντας μια αγγελία στο facebook ότι πωλείται ένα πολύ καλό αυτοκίνητο και μάλιστα σε δελεαστική τιμή τότε δεν έχεις άλλο να κάνεις από το να καλέσεις το νούμερο του τηλεφώνου και να προσπαθήσεις να αγοράσεις το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Επιτήδειοι έχουν βάλει σε αγγελία ένα πραγματικά πολύ καλό αυτοκίνητο και η τιμή πώλησής του στις 5.500 ευρώ δελεάζει ακόμη και αυτόν που έχει δύο ή τρία αυτοκίνητα στην οικογένεια. Παίρνεις τηλέφωνο στο συγκεκριμένο νούμερο, προκειμένου να δεις το αυτοκίνητο και ο/οι απατεώνες σε ενημερώνουν ότι δεν βρίσκονται στην Κεφαλονιά και θα επιστρέψουν στο νησί σε δύο- με τρεις ημέρες. Σου εξηγούν τα πάντα τηλεφωνικά (χιλιόμετρα, μοντέλο, τρόπους πληρωμής), αλλά παράλληλα σου λένε ότι έχουν τηλεφωνήσει ήδη πολλοί πριν από εσένα για την αγορά του αυτοκινήτου. Προκειμένου να μην… χάσεις την ευκαιρία σου λένε να βάλεις μια προκαταβολή των 500 ευρώ σε συγκεκριμένο λογαριασμό για να καπαρώσεις το αυτοκίνητο και τα υπόλοιπα διαδικαστικά της μεταβίβασης να γίνουν μόλις ο/οι πωλητής/τες επιστρέψουν στο νησί. Μερικοί συμπολίτες μας κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά, ωστόσο υπήρχαν και άλλοι που την πάτησαν καταθέτοντας τα 500 ευρώ, που όπως καταλαβαίνετε έγιναν καπνός μέσα σε δευτερόλεπτα. Το θέμα έφτασε στην Ασφάλεια Αργοστολίου μετά τις καταγγελίες και ήδη έχουν υποβληθεί μηνύσεις. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες θεωρείται από πολύ δύσκολο ως αδύνατο οι παθόντες να πάρουν πίσω τα χρήματά τους. Ο/οι απατεώνες συστήνονται ως Σταμάτης Πανταζής, δίνουν λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας GR 7501101870**********0958 στο όνομα Σερέτη Στυλιανή.
Σημείωση: Δημοσιεύουμε το παρόν ρεπορτάζ προκειμένου να γλιτώσουμε όποιους συμπολίτες μας μπορούμε, διότι οι επιτήδειοι ακόμη δρουν παρά την εμπλοκή της Ασφάλειας Αργοστολίου.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed