Φως στην άκρη του τούνελ για τους απλήρωτους προμηθευτές της ΚΕΔΗΚΕ, ο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης «έτριξε τα δόντια» και ο Δήμαρχος αρχίζει να πληρώνει

Τελικά η επίσκεψη του Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης, Νικόλαου Παπαθεοδώρου, στο Αργοστόλι έπιασε τόπο. Ο κ. Παπαθεοδώρου «ξετίναξε» υπαλλήλους και κυρίως τους εμπλεκόμενους αιρετούς αναφορικά με την αδικαιολόγητη καθυστέρηση εκκαθάρισης της ΚΕΔΗΚΕ.
Τόσο ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος όσο και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Γιώργος Τσιλιμιδός συγκέντρωσαν τα περισσότερα βέλη του Γ.Γ. αναφορικά με την καθυστέρηση δύο και πλέον ετών προκειμένου η «άρρωστη» ΚΕΔΗΚΕ να κάνει την απογραφή της, την εκκαθάριση και να προχωρήσει στην εξόφληση δεκάδων προμηθευτών της, που τα προηγούμενα χρόνια πρόσφεραν υπηρεσίες ή προϊόντα στην Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού του ενιαίου Δήμου Κεφαλονιάς. Ο κ. Παπαθεοδώρου φαίνεται ότι έβαλε το νερό στο αυλάκι και εντός μικρού χρονικού διαστήματος η υπό εκκαθάριση επιχείρηση θα αρχίσει να πληρώνει τα δεδουλευμένα ετών στους προμηθευτές της. Αυτό σημαίνει ότι φάνηκε επιτέλους φως στην άκρη του σκοτεινού τούνελ και οι δεκάδες συμπατριώτες μας, στην πλειοψηφία τους μικροεπαγγελματίες θα πάρουν τα χρήματα για τα οποία έχουν πληρώσει ΦΠΑ και έχουν φορολογηθεί τα τελευταία χρόνια. Το σίγουρο είναι ότι τα τηλέφωνα του κ. Μιχαλάτου και του κ. Τσιλιμιδού δεν θα σταματήσουν να χτυπάνε από τους «αγανακτισμένους» και απλήρωτους εδώ και χρόνια συμπολίτες μας για να πάρουν πιθανή ημερομηνία πληρωμής τους.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed