Ισχυρή Κεφαλονιά: Γελάει και το παρδαλό κατσίκι με αυτά που λέει περί καθαριότητας ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης, ή καθάρισε ή κατάργησε τα social media…

Διαβάσαμε δήλωση του αρμόδιου Αντιδημάρχου ότι τα σχόλια (;) για την καθαριότητα είναι πολύ θετικά. Γελάει και παρδαλό κατσίκι με όσα λέει. Ίσως να κοιτά τη γειτονιά του, ίσως την περιοχή γύρω από το “μπαστούνι”, τη βιτρίνα.
Δεν πάει στον Κούταβο, στις γειτονιές που βλέπουν τους κάδους πάντα γεμάτους και… εύοσμους. Αλήθεια κάδοι και δρόμοι από ποτέ έχουν να πλυθούν στο Αργοστόλι; Φταίνε γι’ αυτό και οι κάτοικοι που βγάζουν φωτογραφίες; Δεν είναι όμως το Αργοστόλι. Και η περιφέρεια βρωμάει από τους ξέχειλους κάδους και απορρίμματα μεγάλου μεγέθους. Αν δεν έχει περάσει από τον Πόρο, του στέλνουμε μερικές….. όμορφες φωτογραφίες που λάβαμε από αγανακτισμένους κατοίκους της περιοχής. Δυστυχώς δεν βρέθηκε τρόπος ακόμα να του στείλουμε και τη δυσοσμία… Αν τον ενοχλούν επίσης οι δημότες πού διαμαρτύρονται στα social media, έχει δύο επιλογές. Ή να καθαρίζει τις γειτονιές και τα χωριά η να καταργήσει την κριτική στα social media.

Από το Γραφείο Τύπου της «Ισχυρής Κεφαλονιάς»

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed