Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος Αργοστολίου ο Διονύσης Γασπαρινάτος, «ανοικτός σε κάθε συνεργασία αφού προηγηθεί ξεκάθαρη και διαφανής συζήτηση»

Ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντά του ως Δημοτικός Σύμβουλος Αργοστολίου ο Διονύσης Γασπαρινάτος, ο οποίος ορκίστηκε ενώπιον του Δημάρχου Θεόφιλου Μιχαλάτου. Αμέσως μετά την ορκωμοσία του μας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θα προσπαθήσω με αίσθημα ευθύνης και σεβασμό, να τιμήσω την εμπιστοσύνη των συνδημοτών που με τίμησαν με την ψήφο τους στις τελευταίες εκλογές και να προωθήσω όσα προεκλογικά οραματισθήκαμε με το Μάκη Φόρτε και τα υπόλοιπα μέλη της Δημοτικής μας παράταξης. Θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια να υπάρξει πολιτικός πολιτισμός στα όργανα που θα συμμετάσχω και απώτερος στόχος μου θα είναι να συμβάλω κατά το δυνατόν να γίνει ο Δήμος μας αλληλέγγυος, φιλικός και ανθρώπινος, με σεβασμό στον πολιτισμό μας και το περιβάλλον. Θα είμαι ανοικτός σε κάθε συνεργασία, (αφού βέβαια θα έχει προηγηθεί συζήτηση ξεκάθαρη και διαφανής) με οποιαδήποτε παράταξη ή Δημοτικό Σύμβουλο, αρκεί ο στόχος να είναι προς όφελος των συμπολιτών μας και μόνο».

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed