Τρεις γυναικείες τάσεις σε πανωφόρια και πώς να τις υιοθετήσεις

Είμαστε στην καρδιά του φθινοπώρου και πλέον οι μέρες που μπορούμε να βγούμε έξω χωρίς πανωφόρι έχουν λιγοστέψει για τα καλά. Έχουμε ανάγκη τη ζεστασιά τους, αλλά πέρα από τη χρηστικότητά τους, σκέφτηκες ποτέ ότι μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα στιλιστική πινελιά στο σύνολό σου; Το πανωφόρι έρχεται να συμπληρώσει και κάποιες φορές να καθορίσει το ύφος στα ρούχα σου, γι’ αυτό και έχει τη δύναμη να κάνει ένα outfit από casual σε ροκ και ένα άλλο από πρωινό σε βραδινό. Ένας ακόμα λόγος είναι ότι μπορεί να κολακεύσει τη σιλουέτα σου. Ένα μεσάτο παλτό θα δώσει την αίσθηση της μέσης, ακόμα και όταν δεν υπάρχει, ενώ ένα μακρύ μπορεί να κάνει τη φιγούρα σου να φαίνεται ψιλόλιγνη. Σε αυτό το blogpost έχουμε επιλέξει τρία πανωφόρια που κάνουν trend τώρα και σου προτείνουμε πώς να τα φορέσεις!

Ξεκινάμε με το shacket που μόνο το άκουσμα αυτής της λέξης μπορεί να σε κάνει να παραξενευτείς. Δεν είναι ούτε shirt ούτε jacket, είναι κάτι ανάμεσα σε αυτά τα δύο και έχει γίνει πλέον ένα από τα πιο δημοφιλή layering pieces. Το στιλ του παραπέμπει σε casual και street style looks, γι’ αυτό σου προτείνουμε να το συνδυάσεις με ένα τζιν, T-shirt και μποτάκια με chunky σόλα. Εναλλακτικά, μπορείς να φορέσεις μια μαύρη ζιβάγκο μπλούζα με ένα άνετο leather-look παντελόνι και sneakers. 

Το puffer jacket από τα γυναικεία μπουφάν είναι trend κάτι που μας κάνει να χαιρόμαστε διπλά, αφού είναι τόσο άνετο και ζεστό. Εάν είσαι σε athletic mood, μπορείς να φορέσεις το μοντέρνο σου αθλητικό σύνολο, sneakers και να προστατευτείς από το κρύο με ένα αμάνικο puffer μπουφάν με κουκούλα. Το στιλ σου δε θα χάσει ούτε στο ελάχιστο ούτε και όταν επιλέξεις να υιοθετήσεις το puffer trend με πιο formal κομμάτια. Συνδύασε ένα printed παντελόνι, ένα μίνιμαλ τοπ και loafers με ένα κοντό φουσκωτό μπουφάν με κουκούλα. Ιδανικό είναι η κουκούλα να έχει λεπτομέρειες γούνας!  

Για το τέλος, αφήσαμε την καπαρντίνα που ήταν, είναι και θα είναι πάντα in style. Με γυναικεία τζιν, με φούστες, ακόμα και με αθλητικές φόρμες ταιριάζει απόλυτα. Ναι, σωστά διάβασες! Κάνε level up στο athleisure look σου φορώντας την αθλητική σου φόρμα με καπαρντίνα. Για πιο preppy style, συνδύασε με τζιν ή υφασμάτινο παντελόνι, ριγέ τοπ και μπαλαρίνες. 

Το πανωφόρι είναι και αυτό από εκείνα τα ρούχα που δεν μπορείς να έχεις μόνο ένα! Κατάκτησε τα τρία coat trends της σεζόν και θα είσαι πάντα στιλάτη! 

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed