Πως να φτιάξετε το τέλειο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Όταν έρχονται οι γιορτές, θέλετε το σπίτι σας να είναι στην εντέλεια, όσον αφορά στις διακοσμήσεις! Και ποια είναι η καρδιά των Χριστουγεννιάτικων διακοσμήσεων, αν όχι το Χριστουγεννιάτικο δέντρο; Εδώ θα βρείτε κάποιες συμβουλές για να φτιάξετε το ιδανικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο, που όλοι θα ζηλεύουν!

Αγοράστε ένα δέντρο

Προφανώς για να αρχίσετε την διακόσμηση, πρώτα χρειάζεστε το δέντρο! Είναι προτιμότερο να αγοράσετε ένα καλό τεχνητό δέντρο, ακόμα κι εάν κοστίζει λίγο παραπάνω. Ένα δέντρο καλής ποιότητας θα δείχνει πάντα όμορφο και είναι μία επένδυση που θα κρατήσει χρόνια! Μπορείτε επίσης να εκμεταλλευτείτε τα Χριστουγεννιάτικα black Friday, για να αγοράσετε το δέντρο σας σε καλύτερη τιμή!

Κάντε τα κλαδιά φουντωτά

Σιγουρευτείτε πως όλα τα κλαδιά του δέντρου είναι φουντωμένα προς τα έξω, έτσι ώστε το δέντρο σας να δείχνει πιο γεμάτο και πιο φυσικό. Ίσως είναι λίγο χρονοβόρα αυτή η διαδικασία, αλλά το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο! Ξεχωρίστε όσο περισσότερο μπορείτε τα κλαδιά το ένα από το άλλο.

Τοποθετήστε πρώτα τα φωτάκια

Δεν μπορούν να λείπουν τα Χριστουγεννιάτικα φωτάκια που αναβοσβήνουν από το δέντρο σας! Το ιδανικό είναι να βάλετε τα φωτάκια στο δέντρο πριν από οτιδήποτε άλλο, γιατί αν κάνετε το ανάποδο θα είναι πολύ πιο δύσκολο και θα πάρει περισσότερη ώρα. Τα φωτάκια είναι μία τέλεια προσθήκη που, ειδικά το βράδυ, εντυπωσιάζει πολύ.

Διαλέξτε τα σωστά στολίδια

Είναι σημαντικό να βρείτε τα σωστά στολίδια για το δέντρο σας, για να δείχνει ωραίο. Προσπαθήστε να διαλέξετε στολίδια που ταιριάζουν μεταξύ τους, για να έχετε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Μπορείτε να στολίσετε αποκλειστικά με Χριστουγεννιάτικες μπάλες, αλλά μπορείτε να πειραματιστείτε με πιο πρωτότυπα ιδέες στολίδια, όπως είναι διάφορα κρεμαστά γούρια για το 2023, Χριστουγεννιάτικες κάρτες και πολύχρωμα φιογκάκια.

Προσθέστε γιρλάντες

Άλλη μία συμβουλή για να στολίσετε το δέντρο σας σαν επαγγελματίες, είναι να το στολίσετε με φανταχτερές γιρλάντες. Αυτές οι παιχνιδιάρικες κορδέλες, θα δώσουν ένα εντελώς διαφορετικό ύφος στο δέντρο σας. Μπορείτε να διαλέξετε ένα είδος γιρλάντας ή να ανακατέψετε πολλά μαζί, ανάλογα με το πως προτιμάτε να φαίνεται το δέντρο σας.

Μην ξεχάσετε το αστέρι

Δεν γίνεται να λείπει το αστέρι από την κορυφή του δέντρου! Ευτυχώς υπάρχουν πολλά είδη αστεριών, για να διαλέξετε ποιο είναι το κατάλληλο για το δικό σας δέντρο. Μην φοβηθείτε να διαλέξετε ένα πιο εκκεντρικό αστέρι, γιατί εξάλλου είναι ο… σταρ των γιορτών!

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed