Πολιτικές εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ στις 5 και 6 Νοεμβρίου σε Αργοστόλι και Ληξούρι, έρχονται στην Κεφαλονιά οι Στέφανος Παραστρατίδης και Γιάννης Πάζιος

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κεφαλονιάς & Ιθάκης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. και οι Τοπικές Οργανώσεις Αργοστολίου, Ληξουρίου & Σάμης, καλούν τα μέλη και τους φίλους της Παράταξης μας, αλλά ταυτόχρονα απευθύνουν ένα ευρύτερο κάλεσμα στο σύνολο των προοδευτικών πολιτών του νησιού μας σε δυο ανοιχτές συζητήσεις για τη Σοσιαλδημοκρατία και τη τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.
Ομιλητές θα είναι: Ο Στέφανος Παραστατίδης, Ιατρός, Μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και εκ των συγγραφέων του συλλογικού έργου “Η Σοσιαλδημοκρατία στο Προσκήνιο” και ο Γιάννης Πάζιος, Γεωγράφος, Μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Διευθυντής του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ένωση Μεσσηνίας. Οι εκδηλώσεις θα γίνουν:
– Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 7:00 μ.μ. στο Αργοστόλι, στο Εργατικό Κέντρο.
– Τη Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 11:00 π.μ. στο Ληξούρι, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η παρουσία σας θα τιμήσει ιδιαίτερα τη προσπάθεια μας να συναντηθούμε με τις αρχές και τις αξίες που γέννησαν τη Παράταξη μας και παράλληλα να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος με πρόγραμμα και ιδεολογική συνέπεια.

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed