Νίκος Ανουσάκης: «Λεφτά υπάρχουν, 10.000 ευρώ για να πάει ο κύριος Θεόφιλος και η παρέα του τριήμερο στο Λονδίνο, για το καλό μας»

Τέλος σεζόν, όλοι χρειάζονται λίγη ξεκούραση και λίγη χαλάρωση, αν μάλιστα μπορούν να το κάνουν με τα λεφτά του Δήμου Αργοστολίου ακόμα καλύτερα. Βέβαια 10.000 ευρώ για ένα τριήμερο στο κοσμοπολίτικο Λονδίνο του Δημάρχου Θ. Μιχαλάτου, των αντιδημάρχων Διονύση Μινέτου και Νίκου Κουρκουμέλη κι ενός ακόμα συνοδού είναι κάπως “τσιμπημένη” τιμή, αλλά αν είναι “να γεμίσουν τις μπαταρίες τους” και να ριχθούν μετά ανανεωμένοι στο πόστο τους για να συνεχίσουν την… προσφορά τους στον τόπο, χαλάλι τους.
Και φυσικά η απευθείας ανάθεση για τα εισιτήρια πάλι στον “άνθρωπό μας”! Βέβαια στο πρόσφατο παρελθόν, πριν τη θητεία ολιγάρχη Μιχαλάτου, όταν μετέβαινε στις τουριστικές εκθέσεις ένας μόνο αιρετός, τα ΜΜΕ του κυρίου Θεόφιλου και οι δημοτικοί του σύμβουλοι ξεσήκωναν τον κόσμο πως “γίνονταν σπατάλες”! Τώρα η σιωπή είναι χρυσός… Εμείς πάντως σε κάθε περίπτωση ευχόμαστε μια ευχάριστη διαμονή και διασκέδαση για τον κ. Μιχαλάτο και την παρέα του στο Soho και στην Oxford Street.
Υ.Γ. Εντάξει, ο Δήμαρχος Μιχαλάτος και ο αντιδήμαρχος Κουρκουμέλης υποτίθεται ότι εκπροσωπούν τον Δήμο μας στον τομέα του τουρισμού κι άλλωστε θα προωθήσουν τα συμφέροντα της Κεφαλονιάς μέσω της άριστης χρήσης της αγγλικής γλώσσας που, ως γνωστόν, κατέχουν fluently. Ο αντιδήμαρχος ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Διονύσης Μινέτος αλήθεια “πού κολλάει” ως αντιπροσωπεία στην διεθνή τουριστική έκθεση “WORLD TRAVEL MARKET”; Θα πέσουν κι εκεί τίποτα μπετά όπως στους ψηφοφόρους του από τα χωριά της Λειβαθούς;
Καλό τριήμερο…

“Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον”
Επικεφαλής Νίκος Ανουσάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed