Αν ήρθε η ώρα να αλλάξεις ρεύμα, μάθε πως πρέπει να το κάνεις

Έχει περάσει πολύς καιρός που σε προβληματίζει αυτή η διαδικασία και το σκέφτεσαι ακόμα.  H γυναίκα στο σπίτι σε κατηγορεί ότι έχεις κάνει λάθος. Οι συνεργάτες στην επιχείρηση θεωρούν ότι η αλλαγή ρεύματος πρέπει να γίνει άμεσα. Ο προϋπολογισμός έχει επιβαρυνθεί αρκετά και εσύ έχεις φτάσει σε οικονομικό αδιέξοδο. Αν ανήκεις στην μερίδα των ανθρώπων που μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά, κρατώντας τον παλιό πάροχο της ΔΕΗ χωρίς να κοιτάξω για κκάποιο καινούργιο τιμολόγιο, τότε θα πρέπει να σε απαλλάξουμε από αυτή τη διαδικασία. Αν όμως ψάχνεις ένα έμπιστο συνεργάτη, που θα σε βοηθήσει να επιλέξεις καινούργιο πάροχο και να αλλάξεις ρεύμα, τότε είσαι στο κατάλληλο σημείο. Σε πρώτη φάση θα πρέπει να γνωρίζεις ότι οι διαδικασίες επιλογής παρόχου ρεύματος ή φυσικού αερίου πλέον έχουν απλουστευτεί. Τα δεδομένα και οι τιμές ελέγχονται συνεχώς από εταιρείες, (βλεπε εδώ: https://fthinorevma.gr/), που ειδικεύονται στην έρευνα και μπορούν ανά πάσα στιγμή να παρέχουν σε καινούργιους η νυν πελάτες ακόμα πιο οικονομικά τιμολόγια βασισμένα στις δικές τους κατανάλωσης. 

Δεν θα πρέπει να επηρεάζεσαι από φίλους, γνωστούς, ή συγγενείς, για το ποιος πάροχος είναι ο καλύτερος και έχει το φθηνότερο τιμολόγιο. Εμείς θα σου προτείνουμε να ακολουθήσεις κάποια βήματα που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις ένα καλύτερο τιμολόγιο. Μέσα από αυτή τη σελίδα μπορείς δεις πώς γίνεται η αλλαγή παρόχου https://fthinorevma.gr/allagi-paroxou/. Για να μπορείς να κατανοήσεις τη διαδικασία θα χρειαστείς και κάποια άλλα πράγματα που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου πριν ξεκινήσεις. Πολλές εταιρείες παρέχουν ειδικά λογισμικά και πλατφόρμες, όπου μπορείς μέσα από απλά βήματα, δίνοντας τα δικά σου στοιχεία και δεδομενα ενεργειακής κατανάλωσης, να πάρεις μία πάρα πολύ καλή προσφορά σε σχέση με την προηγούμενη που είχες, βασισμένη πάνω σε πραγματικά δεδομένα που αφορούν μόνο εσένα. Μην προτρέχεις λοιπόν να ακούσεις τις γνώμες άλλων, πριν διαβάσεις τα παρακάτω  και ακούσεις και τη δική μας συμβουλή:

Καταρχήν θα πρέπει να έχεις υπολογίσει πόσες κιλοβατώρες καις όλο το χρόνο. Αυτό θα σε βοηθήσει στην αρχή της διαδικασίας, για να πάρεις μία αξιόπιστη προσφορά, σύμφωνα με αυτά που καταναλώνεις. Αν δεν έχεις εικόνα του ετήσιου λογαριασμό μπορείς να δεις το τελευταίο τετράμηνο. Σε διαφορετική περίπτωση, η αλλαγή ρεύματος θα ικανοποιηθεί με την πιο οικονομική προσφορά, με βάση την τρέχουσα τιμή της κιλοβατώρας που δίνει η κάθε εταιρία.

Επίσης θα πρέπει τα δώσεις και τα παρακάτω στοιχεία προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία έρευνας.

  • Θα είναι το ρεύμα μονοφασικό ή τριφασικό;
  • Ανήκεις σε κάποιο κοινωνικό τιμολόγιο;
  • Πλήρωνες μέχρι τώρα και νυχτερινό ρεύμα;
  • Έχεις ανεξόφλητο υπόλοιπο στον παλιό λογαριασμό;
  • Η παροχή ρεύματος εξυπηρετεί σπίτι η επιχείρηση; 
  • Σε ενδιαφέρει να εξοφλείς το ρεύμα μηνιαία ή στο τετράμηνο;
  • Θες να ξέρεις ποιες άλλες χρεώσεις υπάρχουν εκτός απο τη βασική κατανάλωση ρεύματος;
  • Θα υπάρχει κάποιο πάγιο στο λογαριασμό;
  • Σε ενδιαφέρει να πληρώνεις από τράπεζα κάθε μήνα με αυτόματο έμβασμα;
  • Θα είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου πληρώνοντας εμπρόθεσμα;
  • Θες να γνωρίσεις τα οφέλη που θα έχεις και τις εκπτώσεις για όλες τις περιπτώσεις;

Έχοντας σκεφτεί και τα παραπάνω, είναι σίγουρο ότι θα μπορείς να πάρεις μία αξιόλογη και φθηνή προσφορά σε ρεύμα, εφόσον απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα και δώσεις τα στοιχεία αυτά που χρειάζονται, προκειμένου η εταιρεία να διευκολυνθεί στην έρευνα και να σου στείλει τις προσφορές, πού είναι οι οικονομικές, σύμφωνα με τη δική σου κατανάλωση και απαιτήσεις.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed