Πατάει… γκάζι ο Αλέξανδρος Παρίσης, μετά τις γιορτές θα ανακοινώσει τα πρώτα 70 άτομα που θα τον πλαισιώσουν στο ψηφοδέλτιο και θα ακολουθήσουν και άλλα

Ο πρώην Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης, δεν φαίνεται να το βάζει κάτω, παρά την σκληρή κριτική που δέχεται τόσο από τους πρώην συντρόφους του και συνοδοιπόρους του όσο και από τους πολιτικούς του αντιπάλους.
Σε φανερά ευδιάθετη κατάσταση έπινε τον καφέ του σήμερα το πρωί παρέα με δύο ακόμη στελέχη του συνδυασμού του και ο δημοσιογραφικός πειρασμός δεν μας άφησε από το να τον πλησιάσουμε και να πιάσουμε κουβέντα μαζί του. Μάλιστα, η πρώτη του κουβέντα ήταν για την ηλικία του και την κριτική που του έχουμε ασκήσει κατά καιρούς, αλλά και για τον χαρακτηρισμό «Γερο-Γνήσιος» που τον συνοδεύει. «Δεν είμαι 82 ετών που γράφετε, αλλά 79 και παρακαλώ να το διορθώσετε από εδώ και πέρα στα κείμενά σας», μας είπε και συνέχισε: «Δεν νοιώθω καθόλου γέρος και είμαι έτοιμος να προσφέρω στον τόπο μου μέσα από τον Δήμο Αργοστολίου. Η καρδιά μου είναι ακόμη… νέα και δεν θα αφήσω κανέναν να με στείλει απέναντι να κάνω παρέα με τον Ζερβό και τον Μομφεράτο. Θέλω να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου και να είστε σίγουροι ότι πολλοί συμπατριώτες μου επιθυμούν να επιστρέψω στο Δημαρχείο γκρεμίζοντας αυτή τη Δημοτική Αρχή, που δεν έχει προσφέρει σχεδόν τίποτε όλα αυτά τα χρόνια. Αναφορικά με την κριτική και τις επιθέσεις που δέχομαι από πρώην στελέχη της “Ισχυρής Κεφαλονιάς” ένα έχω να πω. Παραμένουν φίλοι μου, ποτέ δεν θα πω κακή κουβέντα γι΄ αυτούς. Άλλωστε, ο στόχος μας είναι κοινός, να φύγει ο Θεόφιλος Μιχαλάτος από την καρέκλα του Δημάρχου».
Σε ερώτηση που του έγινε γιατί τόσο καιρό δεν ασκούσε αντιπολίτευση στην παρούσα Δημοτική Αρχή και γιατί, από την στιγμή που δήλωσε υποψηφιότητα, δεν έχει αναφέρει ούτε ένα όνομα που θα πλαισιώσει το ψηφοδέλτιό του, μας είπε: «Οι άνθρωποι κάνουν λάθη είτε αυτά προέρχονται από τους ίδιους είτε από τις καταστάσεις. Εδώ και σχεδόν δύο χρόνια υπήρξαν τριγμοί στην παράταξη της “Ισχυρής Κεφαλονιάς” και ποτέ δεν υπήρξε αυτή η συνεννόηση και η ομόνοια μεταξύ μας για να βγούμε ενωμένοι και να κάνουμε αντιπολίτευση. Κάποιοι σύμβουλοί μου αποφάσισαν να τραβήξουν τον δικό τους δρόμο, κάποιοι να πάνε από την απέναντι πλευρά και κάποιοι άλλοι να ακολουθήσουν τον δρόμο της σιωπής. Δεν ήταν και η καλύτερη κατάσταση. Τώρα όμως, που ξέρουμε όλοι μας τι γίνεται, τα πράγματα θα αλλάξουν. Αναφορικά με τα ονόματα των συνεργατών μου, να είστε σίγουροι ότι το ψηφοδέλτιο του Παρίση θα είναι πλήρες μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Μετά τις γιορτές θα ανακοινώσω τους πρώτους 70 υποψηφίους και με την πάροδο των εβδομάδων θα ανακοινωθούν τμηματικά και οι 248 που θα κατέβουν μαζί μου στις εκλογές».
Σημείωση: Η αλήθεια είναι ότι σε τόσο καλή διάθεση είχαμε πολύ καιρό να δούμε τον Αλέξανδρο Παρίση. Μπορεί να μπαίνει στα 83 ή στα 79 κατά δήλωσή του, ωστόσο φάνηκε ότι πολιτικά νοιώθει ακόμη πολύ νέος…

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed