Το… μπουμπούκι, ο Παναγής Καππάτος, διασύρθηκε στην Βουλή από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Παύλο Πολλάκη, τον άδειασε ο Μητσοτάκης, δεν ασχολήθηκε μαζί του

Επί δύο ημέρες στη Βουλή ακούμε τα πυρά της μείζονος αντιπολίτευσης κατά της κυβέρνησης, αλλά και τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη να υπεραμύνεται της πολιτικής του και να ανταποδίσει σε μεγάλο βαθμό τις προκλήσεις που δέχεται.
Ωστόσο, ένα πράγμα μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, το οποίο μπορεί σήμερα να μην φαίνεται, αλλά σίγουρα θα φανεί με το πέρασμα του χρόνου και την είσοδό μας προς τις εθνικές εκλογές. Επί δύο ημέρες τόσο ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας όσο και ο πρώην Υπουργός, Παύλος Πολλάκης, έβγαζαν σε κάθε ευκαιρία στην… σέντρα τον Βουλευτή του νομού μας, Παναγή Καππάτο. Μπουμπούκι τον αποκάλεσε ο Αλέξης Τσίπρας και δεν φάνηκε να ιδρώνει το αυτί του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ενώ είχε απάντηση σε όλα όσα του καταμαρτυρούσε η αντιπολίτευση, δεν βρήκε δύο λόγια… παρηγοριάς για τον Βουλευτή μας. Ούτε λέξη δεν βρήκε για να υπερασπιστεί τον Παναγή Καππάτο που αφέθηκε βωρά στα στόματα Τσίπρα και Πολλάκη. Ενδεχομένως αυτή η στάση του Πρωθυπουργού να δείχνει και το ενδιαφέρον, που δεν υπάρχει, για την μονοεδρική της Κεφαλονιάς, αφήνοντας τον νυν Βουλευτή να τον φάνε ζωντανό οι ίδιοι οι ψηφοφόροι όταν έρθει η ώρα της κάλπης.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed