Διονύσης Στανίτσας: «Παραμένουν σταθερά τα τέλη Ύδρευσης και Καθαριότητας στον Δήμο Ιθάκης, προχωράμε σε έργα που έμεναν σε εκκρεμότητα δεκαετίες»

Καταθέτουμε σήμερα προς ψήφιση στην οικονομική επιτροπή τον προϋπολογισμό του 2023. Παρά την μεγάλη ακρίβεια και τις αυξήσεις των τιμών σε όλα τα αγαθά ο Δήμος Ιθάκης για όγδοη συνεχόμενη χρονιά κρατάει σταθερά τα τέλη Ύδρευσης, Καθαριότητας και γενικά ολα τα τέλη χωρίς την παραμικρή αύξηση.
Το 2022 ήταν μια δύσκολη χρονιά λόγω της μεγάλης ακρίβειας πιστεύω όμως ότι με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες κοινωνικού χαρακτήρα που λάβαμε όλο αυτό το διάστημα, σταθήκαμε δίπλα σε όλους όσοι έχουν ανάγκη και κυρίως στις ευπαθείς ομάδες του Νησιού μας. Τη νέα χρονιά προχωράμε σε έργα που παρέμεναν σε εκκρεμότητα επί δεκαετίες στην Ιθάκη όπως η ολοκλήρωση της μελέτης του βιολογικού καθαρισμού, η ένταξη των λιμανιών Φρικών και Κιονίου στο Λιμενικό Ταμείο, σταθμός μεταφόρτωσης σκουπιδιών ύψους 3 εκατομμυρίων € η κατασκευή του Οδυσσειακού Ψηφιακού Κέντρου, οδοποιία, επέκταση δικτύου ύδρευσης και άλλα πολλά που έχουμε προγραμματίσει. Πέρα από τα σημαντικά έργα, για εμάς εξακολουθεί να αποτελεί προτεραιότητα η «μάχη» για τη βελτίωση της καθημερινότητας των Ιθακησίων και σε αυτή τη κατεύθυνση, θα συνεχίσουμε να παρεμβαίνουμε για να κάνουμε πιο όμορφο πιο σύγχρονο και πιο λειτουργικό το Νησί μας, Είναι γεγονός ότι καλούμαστε να λειτουργήσουμε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες ωστόσο οφείλουμε να προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τους δημότες μας. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου στην Δημοτική αρχή το προσωπικό του Δήμου και όλους όσοι συνέβαλαν στην κατάρτιση του προϋπολογισμού. Συνεχίζουμε…

Ο Δήμαρχος Ιθάκης
Διονύσης Στανίτσας

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed