Θερμή υποδοχή του Παύλου Γερουλάνου στο Ληξούρι, εγκαινίασε τα νέα γραφεία της Τ.Ο. Ληξουρίου του ΠΑΣΟΚ και αποθεώθηκε από τον πολύ κόσμο που είχε μαζευτεί

Την πρώτη του εμφάνιση στο νησί μας, μετά τη νίκη του και την εκλογή του ως Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Α Αθηνών, έκανε ο συντοπίτης μας, Παύλος Γεραουλάνος, που χθες βρέθηκε σε Αργοστόλι και Ληξούρι.
Στην ιδιαίτερη πατρίδα του μάλιστα εγκαινίασε το νέο γραφείο της Τ.Ο. Ληξουρίου του ΠΑΣΟΚ, το πρώτο γραφείο που ανοίγει στην Κεφαλονιά μετά την δεκαετή και πλέον κρίση που πέρασε το συγκεκριμένο κόμμα. Παρά το γεγονός ότι ήταν Παρασκευή βράδυ και πολλοί ήταν εκείνοι που προτίμησαν να απολαύσουν το παγωτό τους ή το ποτό του στην κεντρική πλατεία της πόλης, ο κόσμος που βρέθηκε έξω και μέσα από το νέο γραφείο του Κινήματος ήταν πολύς. Τον κ. Γερουλάνο προλόγισαν οι τρεις υποψήφιοι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο νομό μας, ο Λευτέρης Κρητικός, η Γεωργία Καππάτου και ο Στάυρος Τουλάτος. Ο Παύλος Γερουλάνος παρουσιάστηκε αρκετά συγκινημένος από την υποδοχή του κόσμου, ενώ στη σύντομη ομιλία του υπερασπίστηκε τον αγώνα που κάνει το ΠΑΣΟΚ τον τελευταίο καιρό υπό τη νέα του ηγεσία προκειμένου όπως είπε η χώρα να αποκτήσει μια σοβαρή και με προτάσεις αντιπολίτευση, που θα αποτελέσει το ανάχωμα στην… λαίλαπα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Γερουλάνος τόνισε για μια ακόμη φορά ότι στο ΠΑΣΟΚ χωρούν όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες της χώρας, που θα το οδηγήσουν στην αξιωματική αντιπολίτευση τώρα και στις επόμενες εθνικές εκλογές (2027) στην διακυβέρνηση της χώρας. Στο Ληξούρι βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο πρώην Υπουργός, Αλέκος Καλαφάτης, ο πρώην Βουλευτής, Σπύρος Μοσχόπουλος, οι πρώην Δήμαρχοι Ληξουρίου, Σπύρος Κατσιβέλης και Μάκης Θεοτοκάτος, ο πρώην Νομάρχης, Διονύσης Γεωργάτος και πολλά άλλα στελέχη, όπως ο Διονύσης Αραβαντινός, ο Διονύσης Μαρούλης, ο Διονύσης Μαρκάτος κα. Πολλά συγχαρητήρια για την πετυχημένη αυτή εκδήλωση ανήκουν στον Γραμματέα της Τ.Ο. Ληξουρίου, Έκτορα Αντωνάτο και στα υπόλοιπα μέλη. Νωρίτερα ο Παύλος Γερουλάνος έκανε μια μικρή βόλτα στους δρόμους του Αργοστολίου, όπου συνομίλησε με πολλούς επαγγελματίες της πόλης, αλλά και κατοίκους μέσα σε θερμό κλίμα, που σημαίνει ότι το ΠΑΣΟΚ ακούγεται πλέον στην κοινωνία και είναι έτοιμο να επιστρέψει στην πολιτική σκηνή της χώρας ως πρωταγωνιστική δύναμη.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed