Δοξολογία τελέστηκε από τον Σεβασμιότατο Κεφαλληνίας κ.κ. Δημήτριο στον Μητροπολιτικό Ναό Αργοστολίου για την έλευση του νέου έτους

Την καθιερωμένη Δοξολογία για την έλευση του νέου έτους τέλεσε πριν από λίγη ώρα στον Μητροπολιτικό Ναό Αργοστολίου ο Σεβασμιότατος Κεφαλληνίας κ.κ. Δημήτριος παρουσία των πολιτικών αρχών και των σωμάτων ασφαλείας του νησιού μας.
Η Δοξολογία τελέστηκε αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία και ήταν αρκετοί αυτοί που παρέμειναν για να την παρακολουθήσουν. Το παρόν έδωσαν ο Βουλευτής του νομού μας, Παναγής Καππάτος, ο Αντιπεριφερειάρχης, Σταύρος Τραυλός, ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο πρόεδρος του Δ.Σ., Νικόλας Βαλλιανάτος, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Σάμης, Στέλιος και Σπύρος Σπαθής, ο διοικητής του Νοσοκομείου, Δημήτρης Μαρτίνης, αρκετοί ακόμη δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι και ο εφημέριος της Καθολικής Εκκλησίας Αργοστολίου, π. Σιμονέλ Μποάνκις, Εκεί ήταν ακόμη και οι εκπρόσωποι από την Αστυνομία, το Λιμενικό και την Πυροσβεστική. Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία και στους πολιτικούς να ασκούν τα καθήκοντά τους έχοντας πρώτα στο μυαλό τους το καλό των συμπολιτών τους. Καλή Χρονιά σε όλους.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

 

 

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed