Με κάλαντα και τραγούδια από την Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου ο Αντιπεριφερειάρχης, Σταύρος Τραυλός, έκοψε την πρώτη πίτα της χρονιάς

Σε πολύ χαμηλούς τόνους και χωρίς να φτάσει τα στάνταρς των προηγούμενων ετών, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς, Σταύρος Τραυλός, έκοψε την πρώτη πίτα της χρονιάς, που συνοδεύθηκε από τα κάλαντα και από τραγούδια της Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου.
Η φετινή τελετή, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ.κ. Δημήτριος, μπορούμε να πούμε ότι δεν είχε τη λάμψη των των περασμένων ετών, αφού τόσο αυτοί που παραβρέθηκαν όσο και τα μέλη της Χορωδίας ήταν λιγότεροι από κάθε άλλη φορά. Την εξήγηση αυτού του φαινομένου δικαιολόγησε ο πρόεδρος του Δ.Σ., Νικόλας Βαλλιανάτος, λέγοντας ότι η απουσία πολλών έγκειται στο γεγονός πως μπήκαμε σε προεκλογική περίοδο και ετοιμάζονται για την εκλογική μάχη τόσο στις Βουλευτικές όσο και στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές. Μάλιστα, τόνισε με έμφαση ότι στην επόμενη πίτα (Ιανουάριος του 2024) στην αίθουσα από τους παριστάμενους να βρίσκεται μόνο ο Μητροπολίτης, αφού όλοι οι υπόλοιποι μπορεί να αλλάξουν. Οικοδεσπότης ήταν ο Σταύρος Τραυλός και στην μίνι δεξίωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής, Παναγής Καππάτος, ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι και οι εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας. Κατά έναν παράξενο τρόπο το φλουρί της βασιλόπιτας έμεινε μέσα στον δίσκο και έτσι φέτος δεν είχαμε τυχερό. Αναφορικά με την δεξίωση, τα πάντα ήταν τέλεια οργανωμένα από την Αντιπεριφέρεια, με την σύμβουλο του Αντιπεριφερειάρχη, Ιωάννα Μαρκέτου, να δέχεται από όλους συγχαρητήρια.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed