Με μέλη των μισών εφοπλιστικών οικογενειών της Ελλάδας συνέφαγε και συνομίλησε ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. Ναπολέων Μαραβέγιας στην Kefalonia Game Farm

Απόβαση εφοπλιστών είχαμε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην Κεφαλονιάς, αφού 12 γόνοι ναυτιλιακών εφοπλιστικών οικογενειών, πολλοί εξ ευτών να έχουν ήδη τα ηνία των επιχειρήσεών τους, βρέθηκαν στο νησί μας για να κυνηγήσουν στην Kefalonia Game Farm του Νίκου Σκλαβούνου.
Ανάμεσά τους βρέθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ναπολέων Μαραβέγιας, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους, κυρίως για πολιτικά θέματα, αλλά και οικονομικά, αφού ο ίδιος είναι καθηγητής και Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η συζήτηση ήταν σε πολύ φιλικό κλίμα και μάλιστα κάποιοι από τους παραβρισκόμενους φάνηκαν ιδιαίτερα ενημερωμένοι για τα πολιτικά δρώμενα του νησιού μας αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο κ. Μαραβέγιας θα έχει την στήριξή τους αναφορικά με τον αγώνα που θα δώσει σε λίγο καιρό με στόχο η Νέα Δημοκρατία και ο ίδιος να κερδίσουν την μονοεδρική της Κεφαλονιάς. Ειδικότερα, οι εκπρόσωποι της οικογένειας Μαρτίνου, ο Ανδρέας και ο Νικόλαος, έχουν ιδιαίτερες σχέσεις με την Κεφαλονιά, αφού η οικογένειά τους έχει χρηματοδοτήσει πολλά έργα, κυρίως σε εκκλησίες και μοναστήρια, του νησιού μας. Ο κ. Μαραβέγιας φάνηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη συνάντηση που είχε και υποσχέθηκε πως αν εκλεγεί Βουλευτής θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του, ώστε, πέρα από την οικογένεια Μαρτίνου να επενδύσουν ή να χρηματοδοτήσουν το νησί μας και οι υπόλοιπες οικογένειες που βρέθηκαν για κυνήγι στην Κεφαλονιά.
Πολύ ικανοποιημένος παρουσιάστηκε και ο ιδιοκτήτης της φάρμας, Νίκος Σκλαβούνος, που δεν δίστασε να δηλώσει ότι θα υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Ναπολέοντα Μαραβέγια, αφού όπως δήλωσε τον γνωρίζει από μικρό παιδί, ξέρει τον χαρακτήρα του και πιστεύει ότι είναι αυτός που θα βοηθήσει την Κεφαλονιά τόσο στον επιχειρηματικό τομέα με πρόσκληση επενδυτών, όσο και στον τουριστικό. Οι εφοπλιστές παρέμειναν για 48 ώρες στο νησί μας, κυνήγησαν στη φάρμα, είχαν επαφές με κάποιους τοπικούς παράγοντες και φυσικά γεύθηκαν τοπικά εδέσματα σε ταβέρνα ορεινού χωριού του Δήμου Αργοστολίου. Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Μαραβέγιας μας έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη σημερινή μου συνάντηση με τους συγκεκριμένους ανθρώπους, που δείχνουν ότι αγαπούν την Κεφαλονιά μας. Σκοπός μου είναι στο άμεσο μέλλον να τους κάνω να την αγαπήσουν ακόμη περισσότερο και να επενδύσουν στο νησί μας. Η Κεφαλονιά και η Ιθάκη αξίζουν πολλά περισσότερα πράγματα από αυτά που έχουν ως τώρα και μέλημά μου είναι να τα αποκτήσουν, διότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε από άλλα νησιά, που έχουν υπερεκτιμηθεί στην πορεία του χρόνου».
Σημείωση: Στο νησί μας βρέθηκαν οι Ανδρέας και Νικόλαος Μαρτίνος, Στέφανος και Άρης Κοροπούλης, Κυριάκος Λυγινός, Κωνσταντίνος Καραμανής, Νικόλαος και Στέφανος Μάνος, Ανδρέας Μελάς, Κωνσταντίνος Κόκκαλης, Γιάννης Προκοπίου και Δημήτρης Τολάρος.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed