Τελέστηκε σήμερα ο Αγιασμός και πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς, ούτε ένας «επίσημος» δεν έδωσε το παρόν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Λιμεναρχείο Αργοστολίου ο καθιερωμένος Αγιασμός για τη νέα χρονιά και παράλληλα ο Σεβασμιότατος κ.κ. Δημήτριος ευλόγησε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Λιμενικού Σώματος του νησιού μας.
Η τελετή ήταν λιτή, αφού αυτή ήταν η επιθυμία του Λιμενάρχη, Θανάση Σιούτη, αφού κανένας πολιτικός παράγοντας του τόπου δεν παραβρέθηκε. Αντίθετα στο Λιμεναρχείο βρέθηκε ο διοικητής της ΑΕΝΙΝ, Στάθης Κουκουνάρης. Ο Σεβασμιότατος τέλεσε πρώτα τον Αγιασμό και στη συνέχεια ευλόγησε την πίτα. Οι περισσότεροι Λιμενικοί, ακόμη και πολλοί που ήταν εκτός υπηρεσίας, παραβρέθηκαν. Τυχερός της ημέρας ήταν ο Βασίλης Κρεμμύδας, αφού σε αυτόν έτυχε το φλουρί. Σεβασμιότατος και Λιμενάρχης ευχήθηκαν καλή χρονιά, ενώ μετά την μίνι εκδήλωση οι δύο τους πραγματοποίησαν συνάντηση, όπου αναφέρθηκαν τα πολλά προβλήματα του Λιμενικού Σώματος ιδιαίτερα σε ένα νησί όπως η Κεφαλονιά.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed