Εγκληματική ενέργεια κατά 73χρονου στα Ποταμιανάτα Πυλάρου, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι και μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση στο Νοσοκομείο Αργοστολίου

Διαβάζουμε και βλέπουμε πολλά σε καθημερινή βάση, ωστόσο ποτέ δεν θα περιμέναμε ότι σε ένα χωριό της Πυλάρου, τα Ποταμιανάτα, θα εξελισόταν σήμερα τα ξημερώματα απόπειρα δολοφονίας με θύμα έναν 73χρονο συμπολίτη μας.
Συγκεκριμένα, ο άτυχος άνδρας την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη και αυτή την ώρα κινδυνεύει η ζωή του βρισκόμενος διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Αργοστολίου. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μαχαιριές στον θώρακα και την κοιλιά, με την αστυνομία να έχει αποκλείσει όλες τις εξόδους του νησιού και να έχει ξεκινήσει ήδη τις ανακρίσεις για να εντοπιστεί ο δράστης της άγριας αυτής εγκληματικής ενέργειας. Να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά για τον άτυχο συμπολίτη μας, που παραμονές του ερχομού του νέου έτους περνάει αυτή την δύσκολη δοκιμασία.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed