Το έριξαν… έξω μετά από δύο χρόνια πανδημίας και εγκλεισμού τα ΚΑΠΗ Κεφαλονιάς, που έκοψαν χθες την πίτα τους, με τον Νικόλα Φαραντούρη και πάλι πρωταγωνιστή

Δύο χρόνια ήταν πολλά για τους συνανθρώπους μας της Τρίτης Ηλικίας, που έμειναν στο σπίτι λόγω της πανδημίας. Χθες, με αφορμή το κόψιμο της πίτας τους συγκεντρώθηκαν και πάλι σαν τον παλιό καλό καιρό και πέρασαν μια πολύ ωραία βραδιά.
Ο π. Ανδρέας Σβορώνος ήταν ο ιερέας που ευλόγησε την πίτα με το παρόν να δίνουν ο Βουλευτής του νομού μας, Παναγής Καππάτος και ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος. Φυσικά εκεί ήταν και ο πρόεδρος του ΟΚΑΠ, Μιχάλης Μοσχονάς, στον οργανισμό που υπάγονται τα ΚΑΠΗ. Το παρόν έδωσαν ακόμη ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης, Σωτήρης Κουρής, η Αντιδήμαρχος Λειβαθούς, Κρυσταλλία Μιχαλάτου, οι εντεταλμένοι Σύμβουλοι του Δημάρχου Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής, Βίκτωρας Ρουχωτάς και Αντώνης Λουβερδής, η πρόεδρος του Γηροκομείου Αργοστολίου, Άννα Ζαπάντη, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Διονύσης Γασπαρινάτος και η προϊσταμένη των ΚΑΠΗ, Ανθή Αρβανιτάκη. Το πρόγραμμα άνοιξε με όμορφες μελωδίες η Γυναικεία Χορωδία Αργοστολίου υπό την διεύθυνση της Αλεξίας Μαρσέλου και ακολούθησαν απαγγελίες ποιημάτων από τους ανθρώπους που συμμετέχουν στα ΚΑΠΗ. Ακολούθησε μουσική βραδιά με την ορχήστρα του Σταύρου Αντωνόπουλου και του Γιώργου Κρεμμύδα, με τα… νιάτα της Τρίτης Ηλικίας να περνούν πολύ καλά με πολύ χορό σε ένα μεγάλο γλέντι. Ωστόσο, την παράσταση έκλεψε για ακόμη μια φορά ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νικόλας Φαραντούρης, ο οποίος μπορεί να μην κάθισε στο πιάνο, αλλά πέρασε από όλα σχεδόν τα τραπέζια και χαιρέτησε τους ανθρώπους. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που του υποσχέθηκαν ότι θα τον ψηφίσουν στις ερχόμενες εκλογές, με τον κ. Φαραντούρη να μένει σχεδόν δύο ώρες μαζί τους και να δείχνει πως το απολάμβανε. Να ευχηθούμε χρόνια πολλά στους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας και περισσότερα γλέντια από εδώ και στο εξής.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed