Δεν έχει προηγούμενο, ο Παναγής Δρακουλόγκωνας κατάφερε να κάνει την μεγαλύτερη προεκλογική συγκέντρωση που έγινε ποτέ στη Σάμη, αέρας στα πανιά του και μεγάλη νίκη

Αυτό που έγινε απόψε στη Σάμη δεν είχε προηγούμενο στη νεότερη ιστορία της πόλης. Ο υποψήφιος Δήμαρχος, Παναγής Δρακουλόγκωνας, κατάφερε να μαζέψει σχεδόν όλους τους δημότες στην τελευταία του προεκλογική ομιλία.
Το λιμάνι της Σάμης κυριολεκτικά βούλιαξε από τον κόσμο που βρέθηκε εκεί χειροκροτώντας πολλές φορές κατά την διάρκεια της ομιλίας όσο και στο τέλος της μέσα σε πανδαιμόνιο. Παρά τις… επιθέσεις φιλίας που δέχθηκε ο κ. Δρακουλόγκωνας, παρέμεινε ψύχραιμος και προσγειωμένος λέγοντάς τους «ότι τίποτε ακόμη δεν έχει τελειώσει. Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο, έχουμε δώσει πολλές μάχες στο παρελθόν, άλλοτε χαμένες και άλλοτε κερδισμένες και έχουμε διδαχθεί πολλά πράγματα. Έχουμε μάθει να χάνουμε με αξιοπρέπεια και να κερδίζουμε με ταπεινότητα. Την Κυριακή το βράδυ θα είμαστε ταπεινοί», ανέφερε μέσα σε θύελλα χειροκροτημάτων. Στη συνέχει ανέπτυξε περιγραφικά το όραμά του για τη Σάμη του 2030 και τις πρώτες κινήσεις που πρέπει να γίνουν από την πρωτοχρονιά κιόλας του 2024 που αυτός και η ομάδα του θα αναλάβουν να διοικήσουν τη Σάμη. «Ζούμε εδώ, δουλεύουμε σε αυτό τον τόπο, ζούμε μαζί με τους ανθρώπους του. Αξίζει στον τόπο μας ένα καλύτερο αύριο», πρόσθεσε.
Ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης, χωρίς να ονοματίσει κανέναν έκανε αναφορά σε κάποια σχόλια που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό και αφορούν τον ίδιο και τους συνεργάτες του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο πιο ασφαλής τρόπος για να καταλάβεις πόσο ανίκανος είναι κάποιος είναι όταν τον βλέπεις να προσβάλει τον άλλον. Όσο μεγαλύτερη είναι η προσβολή τόσο περισσότερο φαίνεται η ανικανότητά του, αυτού που προσπαθεί να ανέβει μειώνοντας όσο μπορεί περισσότερο τον άλλον». Στο τέλος της ομιλίας του κάλεσε στο πάλκο μαζί του και τους 118 υποψηφίους του συνδυασμού του φωνάζοντάς τους όλους ονομαστικά. Η αλήθεια είναι ότι όλοι χειροκροτήθηκαν θερμά, ωστόσο στο άκουσμα του ονόματος του Σπύρου Σπαθή από κάτω έγινε… χαλασμός. Μην ξεχνάμε ότι ο Σπύρος Σπαθής και η πολιτική ομάδα του απαρτίζουν ένα μεγάλο κομμάτι του συνδυασμού της Αυτοδιοικητικής Ενότητας, ενός συνδυασμού που σύμφωνα με αυτά που είδαμε απόψε το βράδυ της Κυριακής θα είναι ο μεγάλος νικητής στον Δήμο Σάμης και ο Παναγής Δρακουλόγκωνας θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed