Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα οι ηλεκτρολόγοι έκοψαν χθες την πίτα τους, με τον Νικόλα Φαραντούρη στο αρμόνιο και τον πρόεδρο, Σάκη Κατσούρη, να ανακοινώνει τον γάμο του

Με την ευλογία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Δημητρίου ο Σύλλογος Ηλεκτρολόγων Κεφαλονιάς έκοψε χθες την πρωτοχρονιάτικη πίτα του μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, με ένα ευχάριστο γεγονός να επισκιάζει την βραδιά.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Σάκης Κατσούρης, ανακοίνωσε και επίσημα πλέον ότι μέσα στο 2023 αποφάσισε να… νοικοκυρευτεί και να ανοίξει σπιτικό με την εκλεκτή της καρδιά του, την Ελένη από τα Βλαχάτα. Το ευχάριστο αυτό γεγονός αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο τέλος του καλοκαιριού του τρέχοντος έτους. Κατά τα υπόλοιπα, ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νικόλας Φαραντούρης, πήρε πάλι την κατάσταση στα χέρια του και αφού κόντεψε να… γκρεμίσει το μαγαζί με το χορό του, έκατσε στο αρμόνιο και έπαιξε μερικά κομμάτια μέσα σε πανδαιμόνιο χειροκροτημάτων. Πέραν του κ. Φαραντούρη, το παρόν για λίγη ώρα έδωσαν ο Βουλευτής του νομού μας, Παναγής Καππάτος και ο πρόεδρος της ΠΕΔΙΝ, Αλέξανδρος Παρίσης, που αποχώρισαν νωρίς λόγω υποχρεώσεών τους σε άλλη εκδήλωση. Αντίθετα, μέχρι το τέλος έμειναν ο πρόεδρος του ΕΑΣ, Ανδρέας Καλαφάτης, ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης, αλλά και ο Ηλίας Κουρκουμέλης. Ήταν μια πολύ καλή εκδήλωση με πολύ κέφι, χορό και καλό φαγητό. Αναφορικά με το φλουρί έγινε το απίστευτο, αφού αυτό κάθισε ανάμεσα στα κομμάτια του Άγγελου Κωνσταντάκη και του προέδρου, Σάκη Κατσούρη, με τους δύο τους τελικά να μην τσακώνονται για το ποιος θα πάρει το δώρο. Παρά τις προσκλήσεις που είχαν από τον Σύλλογο ο Αντιπεριφερειάρχης και οι τρεις Δήμαρχοι του νησιού μας, κανένας δεν παρουσιάστηκε και ούτε έστειλε έναν τουλάχιστον Αντιδήμαρχο στην εκδήλωση, αφήνοντας πικρία στο Δ.Σ. Να ευχηθούμε χρόνια πολλά στους ηλεκτρολόγους και στις οικογένειές τους και στον πρόεδρο το συντομότερο διπλός και… τριπλός.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed