Νέο τροχαίο ατύχημα πριν από λίγο στο Ληξούρι, αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα (στην εκβολή του ποταμού) σώος ο οδηγός, μικροτραυματισμοί και υλικές ζημιές

Δεν ξέρουμε τι γίνεται στο Ληξούρι τον τελευταίο μήνα, ωστόσο τα τροχαία δυστυχήματα και ατυχήματα γίνονται ολοένα και πιο συχνά στην Παλλική. Πριν από λίγη ώρα αυτοκίνητο κατέληξε στη θάλασσα, στην εκβολή του ποταμού στο Ληξούρι.
Το αυτοκίνητο βρέθηκε στο νερό για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, αν και οι μαρτυρίες κάποιων που έτυχε να βρίσκονται κοντά στο συμβάν κάνουν λόγο για αποπροσανατολισμό του οδηγού ή βλάβη σε φρένο ή χειρόφρενο. Αμέσως έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο για να παραλάβει τον τραυματία οδηγό, που διαπιστώθηκε ότι είναι πολύ καλά στην υγεία του φέροντας ελαφρά τραύματα μικρής σημασίας. Αυτή την ώρα έχει πάει γερανός και προσπαθεί να ανασύρει το όχημα από το νερό. Προακάκριση έχει αρχίσει η Τροχαία Ληξουρίου για να εξακριβωθούν τα αίτια του ατυχήματος. Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο οδηγός, ωστόσο τέλος καλό όλα καλά για τον ίδιο.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed