Η οργή ξεχειλίζει από όλους τους ταλαίπωρους επιβάτες που θα διανυκτερεύσουν στο πλοίο «Ανδρέας Κάλβος» και έχει ονοματεπώνυμο, Σπύρος Σαμούρης λέγεται

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει ως αυτή την ώρα, το Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς ενημέρωσε στις 07:12 σήμερα το πρωί όλους τους πάγιους αποδέκτες για θυελλώδεις ανέμους σύμφωνα με την ΕΜΥ στο Ιόνιο.
Το ΚΤΕΛ είχε ενημερωθεί δύο ώρες και δέκα οκτώ λεπτά νωρίτερα από την αναχώρηση του προγραμματισμένου για τις 09:30 δρομολογίου του από την Αθήνα, προκειμένου οι επιβάτες να πάρουν το πλοίο στη 13:30 από την Πάτρα με προορισμό το Ληξούρι και το Αργοστόλι. Σύμφωνα λοιπόν με την επίσημη ενημέρωση το ΚΤΕΛ και συγκεκριμένα ο πρόεδρός του, Σπύρος Σαμούρης, ήξερε για τους θυελλώδεις ανέμους, ωστόσο έδωσε εντολή ή δεν ενημερώθηκε καθόλου (μπορεί να… κοιμόταν ο άνθρωπος) και έτσι οι επιβάτες για Ληξούρι και Αργοστόλι έφαγαν το… παγωτό τους μόλις έφτασαν στην Πάτρα. Σύμφωνα με μαρτυρίες αρκετών επιβατών, κάποιοι από αυτούς ετοιμάζονται να σύρουν τον κ. Σαμούρη στον Εισαγγελέα για την ταλαιπωρία που υφίστανται αυτή την ώρα, ενώ προσανατολίζονται ακόμη και για αγωγές εναντίον του ΚΤΕΛ και του προέδρου του. Οπότε, τα γνώριμα (λόγω παλαιότερων υποθέσεων του ΚΤΕΛ) σκαλοπάτια της Εισαγγελίας αναμένεται να πατήσει τις προσεχείς ημέρες και πάλι ο μοναδικός υπεύθυνος αυτής της… ανεύθυνης απέναντι στους επιβάτες κατάστασης. Οφείλει μια εξήγηση δημοσίως για όσα όλα αυτοί περνούν αυτή την ώρα.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed