Νέο αίμα, νέα παιδιά στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ του νομού μας, δίχως πολιτικούς τυχοδιώκτες αλλά με ανθρώπους που θα είναι παρόντες και την επομένη των εκλογών

Μπορεί να μην έκανε τόσο πολύ… θόρυβο όπως περασμένες δεκαετίες, ωστόσο η αποψινή παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ του νομού μας έβαλε το Κίνημα πάνω σε νέες ράγες, που θα το οδηγήσουν σιγά και σταθερά εκεί που ανήκει, για αυτό που δημιουργήθηκε, για να κυβερνήσει τη χώρα και να ενώσει τους Έλληνες.
Ο Λευτέρης Κρητικός, η Γεωργία Καππάτου και ο Σταύρος Τουλάτος είναι οι υποψήφιοι, το νέο αίμα του Κινήματος, που θα δώσει τον κρίσιμο εκλογικό αγώνα που έρχεται, σε μια εποχή πολύ δύσκολη τόσο για τα νησιά μας όσο και για την πατρίδα μας. Και οι τρεις υποψήφιοι έχουν αποδείξει στην κοινωνία της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης ότι έχουν καθαρή σκέψη και όραμα για τα νησιά μας. Την παρουσίαση έκαναν ο Δημήτρης Κεκκάτος και ο Κωνσταντίνος Βάλσαμος, που μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον αγώνα που έχουν κάνει μέχρι σήμερα οι τρεις υποψήφιοι, προκειμένου το Κόμμα να αντέξει στις πιέσεις, να ανοίξει τις πόρτες του σε νέους ανθρώπους και να αναδείξει τα προβλήματα των νησιών μας. Η αγρονόμος και παράλληλα τοπογράφος μηχανικός, Γεωργία Καππάτου έμεινε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η εγχώρια παραγωγή και ανέλυσε μερικούς από τους τρόπους που θα μπορούσαν να πάνε τα νησιά μας μπροστά στον τομέα αυτόν. Ο Σταύρος Τουλάτος, ως ο πιο νέος από όλους, επέμεινε στη νέα γενιά και πως μπορεί αυτή να πάρει τα πράγματα στα χέρια της ξεφεύγοντας από το παρελθόν. Ο Λευτέρης Κρητικός, δικηγόρος στο επάγγελμα, δεν ήταν δυνατόν να μην αναφερθεί στην προστασία της Α κατοικίας, τονίζοντας για ακόμη μια φορά ότι ο νόμος Κατσέλη ήταν νόμος του ΠΑΣΟΚ, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε την πόρτα στα φαντς, ενώ επιτέθηκε στον Βουλευτή του νομού μας, Παναγή Καππάτο για μια σειρά από θέματα που αφορούσαν τα νησιά μας και δεν ασχολήθηκε ποτέ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλοι οι υποψήφιοι ζουν και εργάζονται στην Κεφαλονιά, ποτέ δεν εγκατέλειψαν το νησί και όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Κρητικός δεν είναι τυχοδιώχτες ούτε θα είναι απόντες την επόμενη ημέρα των εκλογών, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Σημασία έχει ότι μετά από χρόνια το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ αποκτά μια δυναμική και κανένας δεν ξέρει μέχρι που μπορεί να φτάσει το εκλογικό του αποτέλεσμα.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed