Ανατροπή στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, η εκρηκτική Ληξουριώτισσα, Στέλλα Λιάτου «τρώει» την Βικτώρια Αλεξανδράτου στο κυνήγι της έδρας στα νησιά μας

Μερικές ώρες πριν ανακοινωθούν επισήμως τα ονόματα των υποψηφίων Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στο νομό μας, η κεντρική επιτροπή ψηφοδελτίων του κόμματος κατά 95% «τρώει» από την τριάδα την Βικτώρια Αλεξανδράτου.
Η τρίτη «γαλάζια» υποψήφια είναι εκ Ληξουρίου ορμώμενη και με μεγάλη καριέρα σε υποστηρικτικές τηλεοπτικές παραγωγές, η Στέλλα Λιάτου, που πριν από μερικά χρόνια επαναπατρίστηκε στη γεννέτειρά της. Η συγκεκριμένη υποψήφια είχε πλούσια τηλεοπτική καριέρα δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη, πριν αποφασίσει να γυρίσει στο Ληξούρι και να ανοίξει μαγαζί με γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ. Φαίνεται ότι στη Νέα Δημοκρατία προτίμησαν την φρέσκια παρουσία ενός προσώπου στο ψηφοδέλτιο που να εξυπηρετεί τόσο τα τοπικιστικά κριτήρια όσο και την επιθυμία του νυν Βουλευτή, Παναγή Καππάτου, που δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να έχει στην ίδια κούρσα την Βικτώρια Αλεξανδράτου φοβούμενος τόσο την προηγούμενη εμφάνισή της το 2019 όσο και την επιτυχημένη καριέρα της και τα πολλά πτυχία της. Η πολιτική σκηνή δείχνει να παίρνει φωτιά στο νησί μας αναμένοντας επισήμως από το κόμμα την ανακοίνωση για την υποψηφιότητα της νέας και δραστήριας Στέλλας Λιάτου.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed