Από του χάρου τα δόντια γλίτωσε συμπολίτης μας οδηγός στο ύψος των Κουρουκλάτων, όταν τις πρωινές ώρες σήμερα βρέθηκε αντιμέτωπος με κατσίκια στον δρόμο

Εξοργισμένος παρουσιάστηκε σήμερα συμπολίτης μας οδηγός που κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο από το Ληξούρι προς το Αργοστόλι στο ύψος των Κουρουκλάτων, όταν ξαφνικά βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα κοπάδι γίδια να έχει καταλάβει τον δρόμο.
Ο οδηγός από θαύμα δεν κατέληξε με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα όταν κινούνταν με σχετικά μικρή ταχύτητα (δεν ξεπερνούσε τα 60 χιλιόμετρα την ώρα) και ξαφνικά βρέθηκε να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς προκειμένου να ξεφύγει από τα κατσίκια που βρίσκονταν στον δρόμο. Τελικά τα κατάφερε όχι μόνο να σωθεί ο ίδιος, αλλά και να προστατεύσει το όχημά του από κάποια σύγκρουση. Ο ίδιος μας είπε ότι διέκρινε σε ποιον ανήκουν αυτά τα «αδέσποτα» κατσίκια από τα ενώτια (σκουλαρίκια) που είχαν στα αυτιά τους και θα προχωρήσει σε μήνυση και αγωγή. Επίσης, καταφέρθηκε κατά των υπευθύνων του Δήμου Αργοστολίου, που δεν κάνουν τα απαραίτητα προκειμένου τα ζώα αυτά να φύγουν από τον ίσως πιο πολυσύχναστο δρόμο του νησιού μας, που συνδέει την πρωτεύουσα με το Ληξούρι και την βορειοανατολική Κεφαλονιά. Πάντως, η κατάσταση με τα κατσίκια στον δρόμο δεν πάει άλλο και από τύχη δεν έχουμε θρηνήσει ακόμη θύματα.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed