Πολιτική αλητεία, οι ερυθρών αποχρώσεων ΕΛΜΕΚΙ και Εργατικό Κέντρο κατάφεραν να «καπελώσουν» το συλλαλητήριο εκμεταλλευόμενοι το συναίσθημα του κόσμου

Τα συνθήματα «Πάρε με όταν Φτάσεις» και «Δεν ήταν Δυστύχημα, αλλά Έγκλημα» έχασαν την αξία τους σήμερα το μεσημέρι στην πλατεία Αργοστολίου, αφού ΕΛΜΕΚΙ και Εργατικό Κέντρο κατάφεραν να «καπελώσουν» το συλλαλητήριο.
Χαρακτηριστικό της… άναρχης αυτής συγκέντρωσης ήταν το γεγονός πως δεν εμφανίστηκαν σε αυτή απλοί άνθρωποι της καθημερινότητας (ήταν ελάχιστοι), αλλά οι οπαδοί του ΠΑΜΕ με σημαίες και συνθήματα, σύσσωμο το ΚΚΕ της Κεφαλονιάς, τα στελέχη της Λαϊκής Συσπείρωσης και όλοι αυτοί των ερυθρών αποχρώσεων εκπρόσωποι που κατεύθυναν τόσο την εκδήλωση όσο και την πορεία, με μπροστάρη τον Δημήτρη Μαντζουράτο και όλους εκείνους που σε τέτοιες περιπτώσεις παρουσιάζονται ως οι μόνοι κριτές και δικαστές των πάντων. Την κεντρική ομιλία έκανε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Καμπίτσης, που επιτέθηκε σε όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις, ενώ έφερε στο προσκήνιο προβλήματα που απασχολούν την Κεφαλονιά αναφορικά με την ασφάλεια των μαθητών. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η μοναδική ομιλία που έγινε από… καρδιάς και χωρίς «ξύλινο χειρόγραφο» μπροστά του ήταν αυτή του προέδρου του Συλλόγου Υδραυλικών , Γιώργου Κουμαριώτη, που ξέφυγε από τα γνωστά στερεότυπα και χειροκροτήθηκε από όλους. Κάπου πίσω-πίσω και χωρίς να έχουν και πολλή όρεξη βρέθηκαν στελέχη τόσο της δημοτικής αρχής όσο και της αντιπολίτευσης, αλλά και οι υποψήφιοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ στο νομό μας, όπως και π. Περιφερειάρχης, Θόδωρος Γαλιατσάτος. Μετά το «φιάσκο» της πλατείας, αυτό συνεχίστηκε και στους κεντρικούς δρόμους του Αργοστολίου χωρίς τη μαζική συμμετοχή του κόσμου, παρά μόνο μερίδας των μαθητών και των γνωστών-αγνώστων που συμμετέχουν πάντα σε αυτές τις εκδηλώσεις.
Σημείωση: Κρίμα που δεν υπάρχει στο Αργοστόλι προξενείο των Ηνωμένων Πολιτειών για να κατέληγε εκεί η πορεία.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed