Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και ο… συνδυασμός του Αλέξανδρου Παρίση, κάλεσμα στο Grande για κέρασμα φίλων και συμπαθούντων του πρώην Δημάρχου Κεφαλονιάς

Άσχημα είναι τα μαντάτα για τον Αλέξανδρο Παρίση, αφού παρά τις επίμονες προσπάθειές του, παρά τα παρακάλια και τις πιέσεις και παρά το… τρέξιμο του Άγγελου Κωνσταντάκη δεν έχει να ανακοινώσει τους περίφημους εβδομήντα υποψήφιους όπως είχε δεσμευθεί πως θα έκανε μετά τις γιορτές.
Κάνοντας λοιπόν την ανάγκη φιλοτιμία ο κ. Παρίσης καλεί την Τετάρτη στο ξενοδοχείο “Grande” στο Αργοστόλι φίλους και γνωστούς για ένα κρασί ώστε να διασωθεί επικοινωνιακά η εικόνα του και να δώσει την ψευδαίσθηση πως τάχα έχει ακόμα παράταξη. Όσο όμως ο γερο-Γνήσιος δεν ανακοινώσει στελέχη και πρόσωπα που θα κατέλθουν μαζί του τον Οκτώβριο στις δημοτικές εκλογές κανείς δεν τον παίρνει σοβαρά, αφού άλλο είναι κάποιοι που του έχουν υποχρέωση να πάνε σε μια εκδήλωση απλά για… κρασί και συμπάθεια κι άλλο να υπογράψουν και να δηλώσουν δημόσια πως κατέρχονται στην εκλογική μάχη υπό τον Παρίση. Καλό λοιπόν το κρασί, καλό και το ψάρι, το θέμα είναι πότε θα ανακοινώσει πραγματικούς υποψηφίους και ποιοι θα είναι αυτοί ώστε να δούμε αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε σοβαρά δημοσιογραφικά με την υποτιθέμενη παράταξη του πρώην Δημάρχου Κεφαλονιάς.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed