Εντυπωσιακή είσοδο στην κεντρική πολιτική σκηνή από τον Μάκη Δημητράτο, υποψήφιο Βουλευτή με το ΜΕΡΑ 25 και παρέμβασή του για αιγιαλούς και παραλίες του νησιού

Η κυβέρνηση της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Α.Ε. εντάσσει στο Υπερταμείο και υποθηκεύει τους αιγιαλούς και τις παραλίες, που δικαιωματικά, επειδή είναι ΕΓΧΩΡΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ανήκει στους ΟΤΑ των Ιονίων νησιών.
Ταυτόχρονα αφαιρεί και την διαχείριση από τους ΟΤΑ με εμφανή πρόθεση να την παραχωρήσει σε ιδιώτες. Η κυβέρνηση με νομοθετική ρύθμιση που πέρασε στο σχέδιο νόμου “Πλαίσιο ρύθμισης οφειλών και άλλες φορολογικές και τελωνειακές ρυθμίσεις…” και δίχως καν να ενημερώσει την πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση, μεταφέρει την ευθύνη διαχείρισης όλων των τουριστικών κτημάτων και ακινήτων, των κοινόχρηστων χώρων του αιγιαλού και των παραλιών από τους ΟΤΑ στην ΕΤΑΔ. Οι παρατρεχάμενοι δήμαρχοι των μνημονιακών υποψηφίων Βουλευτών της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης περιμένουν να αιφνιδιαστούν και να μην μπορούν να αντιδράσουν και συνεχίζουν την μακρά παράδοση της αφωνίας για την αυθαιρεσία του κράτους, να σφετερίζεται την ΕΓΧΩΡΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. Ο Βουλευτής της ΝΔ και οι υποψήφιοι των μνημονιακών κομμάτων πιστοί στις δεσμεύσεις τους για εκποίηση της δημοτικής περιουσίας, προσποιούνται τους ανήξερους. Όλοι οι παραπάνω είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ και ΕΠΙΖΗΜΙΟΙ για τα νησιά μας. Απαιτούμε η ΕΓΧΩΡΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ να αποδοθεί στους ΟΤΑ και να μην υποθηκευτεί στο Υπερταμείο για το ψεύτικο χρέος της χώρας μας. ΕΜΕΙΣ θα αγωνιστούμε με όλα τα μέσα γι’ αυτό.

ΔΗΜΗΤΡΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
Υποψήφιος βουλευτής ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ και ΙΘΑΚΗΣ ΜΕΡΑ 25

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed