Υποψήφιος Βουλευτής με την Ελληνική Λύση ο Νίκος Γαλιατσάτος

Την υποψηφιότητά του με το ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου ανακοίνωση σήμερα το απόγευμα ο συνταξιούχος αντιστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος και πρωταθλητής-προπονητής της Άρσης Βαρών, Νικόλαος Γαλιατσάτος.
Παρά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο κόμμα στο νομό μας έχει δύο υποψηφίους, ο Νικόλας Γαλιατσάτος προτίμησε να παρουσιάσει μόνος του τον εαυτό του και πραγματικά τα πήγε μια χαρά αν και μόνος του στην πλευρά του πάνελ των υποψήφιων. Ο πρωταθλητής Ελλάδας και εθνικός προπονητής της Άρσης Βαρών, παρουσίασε τις γενικές αρχές του κόμματός του και ζήτησε αφύπνιση από τους συμπολίτες μας, προκειμένου να πάνε στις κάλπες και να ψηφίσουν, αφού όπως είπε η μειοψηφία εκλέγει τους Βουλευτές και τον Πρωθυπουργό της χώρας, αφού πάνω από το 50% του εκλογικού σώματος είτε δεν πηγαίνει να ψηφίσει είτε, αν το κάνει, επιλέγει το λευκό ή το άκυρο. «Οι περισσότεροι άνθρωποι μπαίνουν στην πολιτική για να πλουτίσουν και ασπάζονται ένα νεοναζιστικομουνιστικό σύστημα», είπε ο κ. Γαλιατσάτος και συνέχισε: «Σήμερα στερείται η ελεύθερη βούληση των ανθρώπων, οι νέοι γίνονται αδρανή μάζα και πολλοί από αυτούς φεύγουν από την Ελλάδα. Σε αντικατάσταση έρχονται στη χώρα μας ισλαμιστές προκειμένου να αντικαταστήσουν τον πληθυσμό μας και αυτό λέγεται βίαιη αλλοίωση. Αναφορικά με τα ελληνοτουρκικά, δυστυχώς η Ελλάδα είναι έτοιμη να κάτσει στο κρεβάτι του Προκρούστη σχετικά με το Αιγαίο».
Στη συνέχεια κατηγόρησε τα τρία κόμματα που έχουν μοιραστεί την εξουσία στη χώρα μας τα τελευταία πενήντα χρόνια κάνοντας αναφορά στα δάνειά τους, αλλά και στη συμμετοχή τους στο ξεπούλημα της Μακεδονίας υπέρ των Σκοπίων. Καταφέρθηκε ονομαστικά στους υποψηφίους των άλλων κομμάτων σε Κεφαλονιά και Ιθάκη, με τους Παναγή Καππάτο και Ναπολέοντα Μαραβέγια να έχουν την… τιμητική τους ή αφήνοντας και τους υπόλοιπους στην ησυχία τους. Χαρακτήρισε τους σημερινούς πολιτικούς αλαζόνες που μετατρέπονται σε δυνάστες του λαού και ολοκλήρωσε λέγοντας ότι η επόμενη ημέρα των εκλογών θα είναι πολύ δυσκολότερη από αυτές που βιώνουμε σήμερα με παράδοση ελληνικού εδάφους και ένα εξωτερικό χρέος να φτάνει περίπου το 1 τρις ευρώ. Στο φινάλε της ομιλίας του έκανε λόγο για την δύναμη του ψηφοφόρου να ψηφίσει συνειδητά και καθαρά και να μην πιστέψει στα ψεύτικα καλάθια της νοικοκυράς. Σε γενικές γραμμές ήταν μια ήρεμη ομιλία-παρουσίαση από έναν άνθρωπο που προέρχεται από ένα δυναμικό σπορ.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed