Eν μέσω φίλων και συγγενών από Πύλαρο, Έρυσσο και Πυργί ο Αλέξανδρος Παρίσης αναφώνησε το πολιτικό «τετέλεσται» στην χθεσινή βεγγέρα στο Grante

Όπως ακριβώς το είχαμε προβλέψει η κοινωνική εκδήλωση που προκάλεσε χθες ο Αλέξανδρος Παρίσης για «ένα κρασάκι με τους φίλους του» εξελίχθηκε σε «πολιτικό μνημόσυνο», ενώ θα μπορούσαμε άνετα να πούμε ότι ο Αλέκος Παρίσης «ετελεύτησε» τον πολιτικό του βίο ανάμεσα σε φίλους και συγγενείς τους.
Οι άνθρωποι που βρέθηκαν χθες στο GRANTE ήταν από όλη την Κεφαλονιά, καθώς είδαμε πολλούς Ρυσιάνους, πολλούς Πυλαρινούς και αρκετούς Πυργισιάνους που δεν ψηφίζουν καν στο Δήμο Αργοστολίου, μια εκδήλωση που εξελίχθηκε σε όμορφη «βεγγέρα». Όπως έγκαιρα σας είχαμε ενημερώσει και αποδείχθηκε στην πράξη οι απουσίες ήταν πολλές και κραυγαλέες, αφού τα… βαριά ονόματα απουσίαζαν επιδεικτικά. Για παράδειγμα οι Διονύσης Λυκούδης, Βαγγέλης Κεκάτος, Παναγιώτης Φιλίππου, Άγγελος Αγγούριας, Λούκας Νιφοράτος, Διονύσης Κοκκόσης, Νίκος Μενάγιας, Σάββας Σαββαόγλου και Γιάννης Λυκούδης (ηλεκτρολόγος), σε συνδυασμό με το πλήθος των στελεχών που έχουν ήδη ενταχθεί στην παράταξη του Νίκου Ανουσάκη (Νίκος Παπαδάτος, Σπυρονικόλας Σολωμός, Γιώργος Τζωρτζάτος, Αντώνης Κατσιγιάννης, Γεράσιμος Παπαναστασάτος, Αλεξανδρή Κατερίνα, Αντώνης Γεωργόπουλος, Γιώργος Καλιτσουνάκης κ.ο.κ.) δημιουργεί μια εικόνα παρακμής για τα λεγόμενα… υπόλοιπα της παράταξης Παρίση. Εκτός αν κάποιος νομίζει πως μπορεί να στηθεί μία παράταξη σοβαρή για να διεκδικήσει πραγματικά τον Δήμο Αργοστολίου μόνο με τους Άγγελο Κωνσταντάκη και Ηλία Κουρκουμέλη. Αυτό διότι κάποιοι άλλοι παρόντες όπως π.χ. η Ιωάννα Μαρκέτου, ή ο Γιώργος Βινιέρης πήγαν απλά από υποχρέωση στο πρόσωπο του πρώην Δημάρχου Κεφαλονιάς και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κατέλθουν υποψήφιοι με τον συνδυασμό του γερο-Γνήσιου.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο κ. Παρίσης δεν έβγαλε την καθιερωμένη ομιλία του, ενώ οι δύο-τρεις φράσεις που είπε έφεραν σε αμηχανία και μπέρδεψαν τους παραβρισκόμενους. «Μετά από τις Εθνικές Εκλογές του Μαΐου θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει», είπε ο Αλέκος και έμειναν όλοι… παγωτό. Τα περίεργα της βραδιάς ήταν και η παρουσία εκεί του υποψηφίου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ναπολέοντα Μαραβέγια, ο οποίος μπορεί να πήγε σχετικά αργά και να έμεινε για λίγο, ωστόσο δημιουργήθηκαν πολλά ερωτηματικά. Η παρουσία του εκεί σε συνδυασμό με αυτό που είπε ο Παρίσης μπέρδεψαν ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Η ουσία είναι ότι οι τίτλοι τέλους της παλιάς και αληθινής «Ισχυρής Κεφαλονιάς» έχουν πέσει προ πολλού και τώρα οι υπόλοιπες κανονικές δημοτικές παρατάξεις όπως αυτή του νυν Δημάρχου, Θεόφιλου Μιχαλάτου και αυτή του Νίκου Ανουσάκη κοιτάνε ποιος θα «λαφυραγωγήσει» πρώτος και ποιός θα αρπάξει το μεγαλύτερο κομμάτι από το εκλογικό κοινό της… αποθανούσας παράταξης Παρίση. Ήδη οι φήμες μιλούν για πρόσωπα που θα καταλήξουν είτε από την μία πλευρά είτε από την άλλη. Φυσικά, τίποτε δεν ακούστηκε περί καθόδου σε εκλογές και περί των περίφημων 70 υποψηφίων του.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed