Γιάννα Κουλουμπή: «Ο αγώνας είναι κοινός, ο στόχος είναι ένας, η Κεφαλονιά πρέπει να παραμείνει “γαλάζια”, η νίκη της Νέας Δημοκρατίας είναι μονόδρομος»

Φίλες και φίλοι Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες, ανακοινώθηκε επίσημα από την Εκλογική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας το ψηφοδέλτιο για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη που θα μας εκπροσωπήσει στις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαΐου.
Ο Παναγής Καππάτος, ο Ναπολέων Μαραβέγιας και η Σμαράγδα Σαρδελή είναι άνθρωποι καταξιωμένοι στο χώρο τους, με καταγεγραμμένη προσφορά στον τόπο μας, που χαίρουν της εκτίμησης της κοινωνίας μας. Η εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου είναι κρίσιμη. Το οφείλουμε στην Πατρίδα μας να διαφυλάξουμε τη σταθερότητα και την αναπτυξιακή της πορεία. Το οφείλουμε στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη να μην επιτρέψουμε να γίνουν βήματα προς τα πίσω. Το οφείλουμε στην Αγάπη μας για την Παράταξη, όλοι μαζί, ενωμένοι να δώσουμε και αυτήν τη μάχη. Γι’ αυτό μην παρασύρεστε από τις “Σειρήνες” των επί παντός επιστητού αναλυτών που προσπαθούν με κάθε μέσο να διαταράξουν την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας. Ο αγώνας είναι κοινός! Ο στόχος είναι ένας! Η Κεφαλονιά πρέπει να παραμείνει “γαλάζια”! Η νίκη είναι μονόδρομος! Καλό αγώνα να έχουμε!

Γιάννα Κουλουμπή
Πρ. ΔΕΕΠ Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed