Άθλια συμπεριφορά μπράβων από Αντιδημάρχους του Κατσιβέλη στο Ληξούρι, στραπατσάρισαν χυδαία την αξιοπρέπεια μιας οικογένειας για λίγα ψηφαλάκια, ντροπή τους

Με αληθινή λύπη και θλίψη αναγκάζομαι να καταγγείλω την άθλια συμπεριφορά μπράβων από Αντιδημάρχους της Δημοτικής Αρχής Ληξουρίου. Όταν συγγενής εργαζόμενου τόλμησε να μπει στο ψηφοδελτιό μας.
Το χαμογελαστό πρόσωπο του εργαζόμενου χωρίς χρώμα, γεμάτο θλίψη με κοίταζε από ντροπή για την αναγκαστική του απόσυρση. Είχε μπει από αγάπη και εκτίμηση στο πρόσωπό μου ο συγγενής του κι η Δημοτική Αρχή Κατσιβέλη τρελάθηκε. Ποιο μπούλινγκ στα σχολεία; Ποιο μπούλινγκ, ποιας αλητείας; Άθλιοι Αντιδήμαρχοι, με συναίνεση φυσικά του Δήμαρχου τους, κατάφεραν να στραπατσάρουν την αξιοπρέπεια μιας οικογένειας. Για λίγους ψήφους οι Άθλιοι φραγκοφονιάδες μιας χυδαίας κατάχρησης εξουσίας σε έναν αδύναμο εργαζόμενο. Έσβησαν οι Άθλιοι το χαμόγελο, έσβησαν οι Άθλιοι τη λεβεντιά, πρόσβαλαν την Παλλικισιάνικη λεβεντιά, τη βάση του δημοκρατικού πνεύματος. Περιμένω από κάτι ευκατάστατες κυρίες, φαν της Δημοτικής Αρχής, να μου πουν για τα “καλά παιδιά” και το όραμά τους. Ντροπή Δήμαρχε και στίγμα σου αυτές οι συμπεριφορές της Δημοτικής σου Αρχής. Συμπολίτισσες Συμπολίτες, φίλες και φίλοι. λεβέντες και περήφανοι Παλλικισιάνοι, ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΥΣ…!

Βαγγέλης Θεοφιλάτος
υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Ληξουρίου με τον συνδυασμό «Πάλλης Ξεκίνημα» με επικεφαλής τον Δημήτρη Μεσσάρη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed