Άλλη μια εντυπωσιακή παρουσία κατέγραψαν οι τρεις υποψήφιοι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Σάμης, συζητήθηκαν τα προβλήματα σε Πουλάτα και Αγία Ευφημία

Οι Υποψήφιοι Βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής Γεωργία Καππάτου, Λευτέρης Κρητικός και Σταύρος Τουλάτος βρέθηκαν χθες στο Κοινοτικό Γραφείο Πουλάτων όπου συζήτησαν με τη Πρόεδρο Γεωργία Φλαμιάτου και κατοίκους του χωριού.
Κυρίαρχα ζητήματα, η υδροδότηση, αλλά και η ανάδειξη των σπηλαίων της περιοχής. Εν συνεχεία, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Ευφημίας πραγματοποίησαν πολιτική ομιλία. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις λεγόμενες ζώνες στις περιοχές Natura και στο κατά πόσο επηρεάζουν την κτηνοτροφική δραστηριότητα στην περιοχή της Πυλάρου. Τονίστηκε η ολιγωρία της Περιφερειακής Αρχής Κράτσα στην κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων μετά τον “Ιανό”, η αναγκαιότητα σύνδεσης της Αγίας Ευφημίας με το Βιολογικό της Σάμης, βελτιώσεων στο οδικό δίκτυο αλλά και επέκτασης του σχεδίου πόλεως της Αγίας Ευφημίας. Την εκδήλωση τίμησαν ο πρ. Δήμαρχος Πυλάρου Μάρκος Κοτσιλίνης, ο πρ. Δήμαρχος Λειβαθούς Διονύσης Μαγουλάς, ο πρ. Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Διβάρης, ο Βιοχημικός – Καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γεώργιος Βαρθολομάτος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μακρυώτικων Γεράσιμος Δίπλας, η Συγγραφέας – Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Ευφημίας “Το Φανάρι” κ. Ρούλα Γονατά – Μουστάκη, αλλά και αγαπημένοι Σύντροφοι που έστειλαν ένα ακόμη ηχηρό μήνυμα Δημοκρατικής Ανατροπής στα νησιά μας!

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed