Άδειασμα από την ΟΝΝΕΔ στον Παναγή Καππάτο, σκληρή ανακοίνωση κατά του «γαλάζιου» Βουλευτή, «δεν έχουμε βαρίδια και γραμμάτια στις πλάτες μας, δεν θα μας φιμώσουν»

Λίγες μέρες πριν τις Περιφερειακές και τις Δημοτικές εκλογές, η Ο.Ν.Ν.Ε.Δ Κεφαλλήνιας και Ιθάκης, στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας, ομοψυχίας και συσπείρωσης, ώστε τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας, να σπεύσουν στις κάλπες, την Κυριακή 8 Οκτωβρίου.
Να ψηφίσουν πρόσωπα με αξίες, όραμα, πολιτική ηθική, ανθρώπους σταθερούς, με πολιτική ταυτότητα και ιδεολογική συνείδηση. Νέα Δημοκρατία δεν είμαστε μόνο όταν πρόκειται για τις βουλευτικές εκλογές ή όταν έχουμε προσωπικό συμφέρον, αντιθέτως Νέα Δημοκρατία είμαστε MONO όταν πάνω από το προσωπικό συμφέρον και το κομματικό βάζουμε το συμφέρον του τόπου μας! Στο δια ταύτα όμως, το μήνυμα του Πρωθυπουργού είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ! Στηρίζουμε Ρόδη Κράτσα και τον συνδυασμό «Ιόνιο Δυνατά Κάθε Νησί Ψηλά»! Εμείς οι νεοδημοκράτες, έχουμε χρέος να σεβαστούμε την επιθυμία του Πρωθυπουργού μας και Προέδρου μας και να δώσουμε την Δύναμη στην Ρόδη Κράτσα να συνεχίσει το πολύτιμο έργο της! Όσον αφορά τις Δημοτικές εκλογές, ο Πρωθυπουργός μας, δεν έχει δώσει χρίσμα σε κανέναν Δήμαρχο και με αυτό ξεκαθαρίζουμε και την δική μας θέση, όπως κάνουμε πάντα, χωρίς να φοβόμαστε να πούμε την γνώμη μας δημόσια, γιατί πολύ απλά δεν έχουμε βαρίδια και γραμμάτια στις πλάτες μας.
Όσο και να προσπάθησαν να μας φιμώσουν στο παρελθόν, δεν το κατάφεραν και εμείς δεν θα σταματήσουμε να λέμε την άποψη μας με τόλμη και αλήθεια, είτε ενοχλεί, είτε όχι. Διαφωνούμε λοιπόν και δεν ενστερνιζόμαστε την προσωπική άποψη του Βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Παναγή Καππάτου, για την δημόσια στήριξη προς οποιονδήποτε Δήμαρχο! Του υπενθυμίζουμε ότι ο Πρωθυπουργός μας δεν έχει δώσει χρίσμα σε κανέναν Δήμαρχο στην Κεφαλονιά και η δημόσια τοποθέτηση του προκαλεί τριγμούς και λανθασμένες εντυπώσεις, που κάνουν κακό στην παράταξη μας λίγες μέρες πριν τις εκλογές! Το δικό μας μήνυμα είναι πως ο κόσμος της Κεφαλονιάς έχει πολιτικά κριτήρια, έχει μνήμη, έχει κρίση, μπορεί λοιπόν να κρίνει και να συγκρίνει το εχθές με το σήμερα. Μπορεί να αποφασίσει ποια πρόσωπα είναι ικανά να δημιουργήσουν, μια ισχυρή και σύγχρονη Κεφαλονιά που πάνω από όλα θα βάζει το μέλλον των παιδιών μας, με αξιοκρατία και δημοκρατία!

ΟΝΝΕΔ Κεφαλληνίας-Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed