Περιοδεία στον Ελειό από τους τρεις υποψηφίους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, θερμή υποδοχή από τους κατοίκους και συζήτηση για τα μεγάλα άλυτα προβλήματα της περιοχής

Οι Υποψήφιοι Βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής στην Κεφαλονιά & την Ιθάκη, Γεωργία Καππάτου, Λευτέρης Κρητικός και Σταύρος Τουλάτος σε μια ακόμα μεγάλη περιοδεία, αυτή τη φορά στα χωριά του Ελειού.
Πραγματοποίησαν πολιτική ομιλία στην Πάστρα, όπου εκφράστηκε από τους κατοίκους η ανάγκη της άμεσης βελτίωσης του οδικού άξονα Αργοστολίου – Πόρου αλλά και η ανάγκη παρουσίας αγροτικού ιατρού στη περιοχή. Στη συνέχεια, στο Βαλεριάνο ενημερώθηκαν από το Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, Γεράσιμο Πετράτο για τους δικαστικούς αγώνες των κατοίκων της περιοχής για να υπάρχει μόνιμη πρόσβαση στη παραλία “Κορώνι”, αλλά και για τα άλογα του Αίνου τα οποία προσεγγίζουν τη πεδιάδα του Ελειού για τροφή, δίχως να έχει υπάρξει ουσιαστική μέριμνα μέχρι σήμερα από τους αρμόδιους φορείς για την επιστροφή των αλόγων στο βουνό και τη παραμονή τους σε προστατευμένο χώρο. Η περιοδεία συνεχίστηκε στο Κατελειό και τη Σκάλα, δύο από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς των νησιών μας, όπου οι Υποψήφιοι Βουλευτές συνομίλησαν με επαγγελματίες και κατοίκους των περιοχών για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν, με τη προσδοκία όλων να υπάρξει μια ενισχυμένη τουριστική περίοδος. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. βρίσκεται δίπλα στους κατοίκους της Κεφαλονιάς & της Ιθάκης, σε κάθε γωνιά των νησιών μας, μαζί με όλους τους Υποψηφίους Βουλευτές και τα στελέχη των Τοπικών Οργανώσεων και θα συνεχίσει τη προσπάθεια για να επαναφέρει τη Κοινωνία στο Προσκήνιο!

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed