Ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και τ. Υπουργός, Ναπολέων Μαραβέγιας δίπλα στη Νεολαία, συνάντηση στο Λιθόστρωτο σε κλίμα ενότητας και ομοψυχίας

Την Κυριακή, 30/04/23 βρεθήκαμε στο Αντίκο καφέ, παρουσία της Προέδρου Ελβίρας Σταθάτου, του πρώην Προέδρου Νικηφόρου Κουλουμπή, της Αντιπροέδρου Δήμητρας Θεοδωρακάτου και μελών της Ο.Ν.Ν.Ε.Δ Κεφαλληνίας και Ιθάκης.
Εκεί με μεγάλη μας χαρά συναντήσαμε τον υποψήφιο βουλευτή (τ. Υπουργό) κ. Ναπολέων Μαραβέγια, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση μας. Σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, συζητήσαμε για τις επερχόμενες εκλογές και μας ενημέρωσε για το πρόγραμμα του και το όραμα που έχει για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη. Εν συνεχεία, μας ανέλυσε ενδελεχώς όλα τα θέματα, ενώ παράλληλα μας απάντησε στα ερωτήματα που του θέσαμε. Τέλος, του ευχηθήκαμε καλή επιτυχία από καρδιάς, τονίσαμε ότι η στήριξη της νεολαίας προς το πρόσωπο του είναι δεδομένη, καθώς από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του, μας «αγκάλιασε» και βρέθηκε στο πλευρό της Ο.Ν.Ν.Ε.Δ Κεφαλληνίας και Ιθάκης, αλλά και Δ.Ε.Ε.Π Κεφαλληνίας και Ιθάκης, δείχνοντας με αυτό το τρόπο το πνεύμα της ομοψυχίας και της ενότητας, που τον διακρίνει. Για να είμαστε, πιο ισχυροί και δυνατοί, σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές της 21ης Μάιου, και να παλέψουμε για τη σταθερότητα της χώρας, η νεολαία μας (Ο.Ν.Ν.Ε.Δ Κεφαλληνίας και Ιθάκης) θα πρωταγωνιστεί και πάλι. «Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά». 21 μέρες μέχρι τη Νίκη!

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed