Ξανά γνωστή η Κεφαλονιά παγκοσμίως, πρώτη θέση για τον Βασίλη Λουκάτο στο Glass Award και τρίτη θέση στο MPI Master Photographers International 8th Annual IIC Awards

Είμαι τόσο χαρούμενος και περήφανος που μοιράζομαι ότι βραβεύτηκα με την 3η θέση με τον τίτλο του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ στο MPI Master Photographers International 8th Annual IIC Awards.
Επίσης κέρδισα την πρώτη θέση στην κατηγορία Φωτορεπορτάζ Γάμου παίρνοντας το Glass Award. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλα τα καταπληκτικά ζευγάρια που με εμπιστεύτηκαν να απαθανατίσω τις μοναδικές στιγμές τους. Ήταν τόσο ωραίο να το μοιραστώ και να είμαι μέρος των ξεχωριστών σας αυτών στιγμών. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους κριτές για τα πολύ χρήσιμα σχόλιά τους στις φωτογραφίες μου που μου δίνουν την δυνατότητα να βελτιώνω τη φωτογραφία μου χρόνο με το χρόνο, και φυσικά ένα πολύ ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στον “φύλακα άγγελο” του Mpi για τη βοήθεια της σε ένα από τους πιο αξιόπιστους διαγωνισμούς στον κόσμο, στην Tula Edmunds που έκανε αυτόν τον διαγωνισμό τόσο εμπνευσμένο για όλους τους φωτογράφους σε όλο τον κόσμο.

Βασίλης Λουκάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed