Ισχυρή Κεφαλονιά: Ντροπή! Ο Δήμος Αργοστολίου και ο Σταύρος Σπαθής καταργούν τη θέση στάθμευσης ΑΜΕΑ στη ΔΕΥΑΚ για να διευκολύνει το παρκάρισμα αυτοκινήτου

Η σήψη, η αλαζονεία και ο κατήφορος της Δημοτικής Αρχής Μιχαλάτου δεν θα μπορούσε να περιγραφεί καλύτερα από την εικόνα της ράμπας ΑΜΕΑ στη ΔΕΥΑΚ η οποία καταργήθηκε εν μία νυκτί γιατί έτσι βόλευε τον κ. Σπαθή!
Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Σταύρος Σπαθής έχει προκαλέσει πάμπολλες φορές με την αλαζονική συμπεριφορά του τα τελευταία χρόνια, αφού θεωρεί ότι το Αργοστόλι είναι τσιφλίκι του και δεν υπάρχουν κανόνες για αυτόν. Η τελευταία του ενέργεια όμως με τις ευλογίες του Δημάρχου Θεόφιλου Μιχαλάτου ξεπερνάει κάθε προηγούμενο! Ο Σταύρος Σπαθής τσιμέντωσε τη ράμπα αναπήρων έξω από τη ΔΕΥΑΚ και το ΙΚΑ αδιαφορώντας πλήρως για τους συμπολίτες μας σε μία κίνηση επιδεικτικής αδιαφορίας και αυταρχισμού. Φυσικά υπεύθυνος δεν είναι μόνο ο Σταύρος Σπαθής, ο οποίος μπορεί να θεωρεί ότι πρέπει να έχει πάρκιν για το αυτοκίνητό του στη ΔΕΥΑΚ, αλλά και ο Δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος ο οποίος τον καλύπτει προκλητικά. Οι Αργοστολιώτες άραγε επικροτούν την συμπεριφορά του κ Σπαθή; Εμείς ελπίζουμε να χωράει πλέον το αυτοκίνητο του κ. Σπαθή και να μην χρειαστεί να καταργήσει και την επόμενη ράμπα.

Ισχυρή Κεφαλονιά

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed