Άρπαξε τις… καρπαζιές του από τον Δήμαρχο Αργοστολίου ο Διονύσης Μινέτος, εξαγριωμένος ο Θεόφιλος με το βάλτωμα των έργων παρότι έφθασαν οι κάλπες

Εξαγριωμένος είναι ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος με τον Αντιδήμαρχο των Τεχνικών Υπηρεσιών, Διονύση Μινέτο, καθώς ο τελευταίος τα έχει κάνει μούσκεμα ως προς την ολοκλήρωση των έργων που έχουν διαφημισθεί από το σύστημα προπαγάνδας της παρούσας δημοτικής αρχής.
Αποκορύφωμα αποτελεί το έργο «ανέκδοτο», δηλαδή το περίφημο Μουσείο Σκλάβου που έχει σκαλώσει και δεν ξεκινάει λόγω ελλείψεων και προβλημάτων στην τεχνική μελέτη. Παράλληλα ο Δήμαρχος βλέπει και τις ασφαλτοστρώσεις στο Αργοστόλι να έχουν κολλήσει οπότε σε πρόσφατη συνάντηση του με τον μέχρι πρότινος εν λευκώ συνεργάτη του Διονύση Μινέτο το μεγάλο αφεντικό έριξε τις… καρπαζιές του στον Αντιδήμαρχό του, καθώς τον πάει «γυμνό» στις εκλογές και δίδει την ευκαιρία κυρίως στην παράταξη του Νίκου Ανουσάκη «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον» να τον διακωμωδεί και να κυκλοφορεί ανέκδοτα εις βάρος του. Ο Διονύσης Μινέτος πάντως αρνείται πως είναι ανίκανος κι πήρε στο λαιμό του το πολιτικό αφεντικό, θεωρεί πως τον έφαγε η γραφειοκρατία και δίνει τον λόγο του πως έστω και την τελευταία στιγμή θα δώσει κάποιες λύσεις ώστε να μην γελοιοποιηθεί τελείως η δημοτική αρχή Μιχαλάτου. Κατόπιν των παραπάνω ο «big boss» του έδωσε μια τελευταία ευκαιρία κι ο Διονύσης Μινέτος υποσχέθηκε πως θα δουλέψει σαν… σκυλί για να μην γίνει τελείως ρεζίλι το πολιτικό αφεντικό του.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed