Χοντραίνει η κόντρα μεταξύ του Αλέξανδρου Παρίση και του Σταύρου Σπαθή, αναφορικά με το κλείσιμο της ράμπας ΑμΕΑ έξω από κτήριο του ΙΚΑ, βαριές κατηγορίες εκατέρωθεν

Ένας νέος κύκλος σκληρής αντιπαράθεσης έχει αρχίσει από σήμερα το πρωί μεταξύ του επικεφαλής της Ισχυρής Κεφαλονιάς, Αλέξανδρου Παρίση και του προέδρου του Επιμελητηρίου και της ΔΕΥΑΚ, Σταύρου Σπαθή.
Αφορμή για αυτή την κόντρα ήταν το κλείσιμο μιας ράμπας ΑμΕΑ που βρίσκεται έξω από το ΙΚΑ και δίπλα από το κτήριο που στεγάζεται η ΔΕΥΑΚ. Στην πρωινή του ανακοίνωση ο κ. Παρίσης ισχυρίζεται ότι η ράμπα έκλεισε για να εξυπηρετηθεί ο ίδιος ο κ. Σπαθής προκειμένου να παρκάρει. Λίγο αργότερα ήρθε η απάντηση του προέδρου της ΔΕΥΑΚ που έχει ως εξής: «Αγαπητέ κ. Παρίση και μέλη της Ισχυρής Κεφαλονιάς, σχετικά με τα ψευδή δημοσιεύματα σας για την ράμπα αναπήρων έξω από την ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ, θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι ουδέποτε ο Δήμος Αργοστολίου, ο Δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος, αλλά και εγώ ο Σταύρος Σπαθής, Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ και του Επιμελητηρίου δώσαμε εντολή για κατάργηση της ράμπας αυτής, που εξυπηρετεί τους συμπολίτες μας, αλλά αντιθέτως τις τελευταίες ημέρες ο Δήμος μας με τα αρμόδια συνεργεία του προχώρησε σε ενέργειες ευπρεπισμού και βαψίματος των διαγραμμίσεων που αφορούν την συγκεκριμένη ράμπα ΑΜΕΑ, καθώς και σε άλλες επί της Λ.Βεργωτή και εξασφάλισε και θέση πάρκινγκ για ΑΜΕΑ ή ασθενείς που έχουν ανάγκη την Υπηρεσία μας ή τα Ιατρεία του ΙΚΑ, που βρίσκονται στο διπλανό κτίριο Προς απόδειξη των ανωτέρω σας επισυνάπτουμε και φωτογραφίες από την συγκεκριμένη ράμπα και την θέση πάρκινγκ. Καλό λοιπόν θα ήταν προτού προχωρήσετε στην συγκεκριμένη ανακοίνωση (που μόνο λάσπη ρίχνει) να ελέγξετε τα έργα που κάνει ο Δήμος μας, αλλά και γενικότερα την συνολική μας πολιτική απέναντι στους συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα καθώς και σε κάθε άλλη ευπαθή ομάδα.
Σταύρος Σπαθής
Πρόεδρος ΔΙΑΔΕΥΑΚ»

Πριν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι της ανακοίνωσης-απάντησης του κ. Σπαθή ο πρώην Δήμαρχος Κεφαλονιάς εξέδωσε νέα ανακοίνωση χαρακτηρίζοντας ψεύτη τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ. Η ανακοίνωσή του αναφέρει: «Στις φωτογραφίες φαίνεται καθαρά η “αναβάθμιση” της ράμπας ΑΜΕΑ από τον κ. Σπαθή όπως ο ίδιος ισχυρίζεται! Όλοι οι υπόλοιποι όμως βλέπουμε μία καλουπωμένη και τσιμενταρισμένη ράμπα! Μάλιστα στις φωτογραφίες που έστειλε ο κ. Σπαθής η “αναβαθμισμένη” ράμπα ήδη έχει γίνει θέση πάρκινγκ! Φυσικά επειδή ο κ. Σπαθής έχει τσακωθεί με την αλήθεια, μπορείτε να δείτε και τη φωτογραφία από το Google Maps όπου φαίνεται καθαρά η ράμπα μπροστά από την είσοδο του ΙΚΑ, η οποία μετά την αναβάθμιση Σπαθή-Θεόφιλου δεν υπάρχει πια.
Ισχυρή Κεφαλονιά
Αλέξανδρος Παρίσης»

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed