Μεταξύ… συγγενών και φίλων γιορτάστηκε σήμερα η ημέρα της Εθνικής Αντίστασης στο Αργοστόλι με επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων

Λιγότεροι από κάθε άλλη φορά ήταν αυτοί που τίμησαν σήμερα στο Αργοστόλι την ημέρα της Εθνικής Αντίστασης και την λήξη του καταστροφικού για την ανθρωπότητα Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου.
Στο μνημείο της πόλης μας εψάλη επιμνημόσυνη δέηση από τον Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ.κ. Δημήτριο και έγινε η κατάθεση στεφάνων από ηγεσία, φορείς και συλλόγους. Την Τοπική Αυτοδιοίκηση εκπροσώπησαν ο Αντιπεριφερειάρχης, Σταύρος Τραυλός και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Νικόλας Βαλλιανάτος. Η προσέλευση ήταν μικρότερη από κάθε άλλη φορά, ενώ και τα στεφάνια που κατατέθηκαν ήταν μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού. Ο συγκεκριμένος εορτασμός φθίνει χρόνο με τον χρόνο, την στιγμή που για την υπόλοιπη Ευρώπη και όχι μόνο αποτελεί σημείο αναφοράς με εορταστικές εκδηλώσεις και παρελάσεις. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Αντιγόνη Χριστοφοράτου, Φιλόλογος στο 1ο Γενικό Λύκειο Αργοστολίου.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed