Απίστευτο περιστατικό βίας συνέβη στο στενό της Εφορίας στην οδό Σωτήρος στο Αργοστόλι, ένα άτομο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο

Έντρομοι περαστικοί, καταναλωτές και γονείς με μικρά παιδιά είδαν δύο άτομα με μηχανή να κυνηγούν με μεγάλη ταχύτητα στον πεζόδρομο έναν νεαρό και στη συνέχεια να τον χτυπούν με μανία και και να του καταφέρνουν δυνατά χτυπήματα.
Ευτυχώς ένας καταστηματάρχης όπου το συμβάν συνέβη έξω από το κατάστημα του κατάφερε και γλίτωσε το θύμα από τα χειρότερα. Οι δράστες αρχικά έφυγαν όμως στην συνέχεια γύρισαν στον τόπο του συμβάντος ψάχνοντας εκ νέου το θύμα το οποίο είχε καταφύγει στο καφενείο του στενού για να προστατευτεί από τους διώκτες του. Οι δυο αρχικά νεαροί που ξυλοκόπησαν το θύμα στην επιστροφή τους στο σημείο του επεισοδίου γύρισαν ενισχυμένοι με 7-8 ακόμη ακόλουθους! Ενώ κάποιοι καταστηματάρχες προσπάθησαν να τους το ρίξουν στο φιλότιμο λέγοντας ό,τι υπάρχουν μικρά παιδιά, σεβαστείτε τα παιδιά και τα μαγαζιά που δεν σας φταίνε τίποτα η απάντηση που πήραν ήταν δεν μας νοιάζει τίποτα. Έτσι λοιπόν κινήθηκαν να μπουν στο καφενείο που βρισκόταν μέσα το θύμα ενώ οι πελάτες του καφενείου έντρομοι παρακολουθούσαν τα τεκταινόμενα.
Ο ιδιοκτήτης του καφενείου κατάφερε τελικά τους ταραξίες να μην μπουν στο μαγαζί καθώς τους έπεισε ότι δεν έφταιγε σε κάτι το μαγαζί του. Αφού έπεσαν οι τόνοι και οι παλμοί, σύμφωνα με μαρτυρίες η ενισχυμένη κατά την δεύτερη εμφάνισή της στον τόπο του επεισοδίου ομάδα παρέμεινε για κάποια λεπτά μερικά μέτρα πιο πέρα από το καφενείο ατάραχη δίχως να δείχνει να φοβάται τυχόν έλευση της αστυνομίας. Η αστυνομία έκανε την εμφάνισή της αργότερα με 2 οχήματα και 5 άτομα μα ήταν αργά να προλάβουν τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου οι οποίοι είχαν αποχωρήσει. Τον χτυπημένο νεαρό στη συνέχεια παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Οι καταστηματάρχες και οι περαστικοί σοκαρισμένοι και έντρομοι συζητούσαν για το θράσος των δραστών και όλα αυτά που συνέβησαν μπροστά στα μάτια τους.

Ρεπορτάζ Χρήστος Τούσης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed