Άνοιξε απόψε το εκλογικό κιόσκι του ΠΑΣΟΚ στην πλατεία Αργοστολίου παρουσία των τριών υποψηφίων Βουλευτών του Κινήματος στο νομό μας και αρκετού κόσμου

Μπορεί τα οικονομικά όλων των κομμάτων να μην επιτρέπουν να στηθούν ολόκληρα γραφεία, όπως σε άλλες εποχές, ωστόσο οι ψηφοφόροι δεν θα μείνουν… αμανάτι, αφού έστω και κάποια κιόσκια θα υπάρχουν στο Αργοστόλι.
Στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου έχουν ήδη στηθεί τρία, με το πιο εντυπωσιακό, τηρουμένων των αναλογιών, να είναι αυτό του ΠΑΣΟΚ. Σήμερα αργά το απόγευμα ήταν κάτι σαν επίσημα εγκαίνια, με τους τρεις υποψηφίους Βουλευτές, Γεωργία Καππάτου, Σταύρο Τουλάτο και Λευτέρη Κρητικό να δίνουν το παρών και να συνομιλούν με αρκετό κόσμο που πέρασε ήδη από εκεί. Βέβαια, δεν μιλάμε για πολυτέλειες, ωστόσο στο συγκεκριμένο κιόσκι που θα λειτουργεί πολλές ώρες την ημέρα (πρωί και απόγευμα) ο κόσμος μπορεί να λαμβάνει πληροφορίες από τους ίδιους τους υποψηφίους και παράλληλα να παραλαμβάνει και ψηφοδέλτια σε περίπτωση που θέλει να πάει… έτοιμος στο εκλογικό παραβάν. Αρκετός ήταν ο κόσμος που πέρασε στην πρώτη ημέρα της λειτουργίας τους και φυσικά οι υποψήφιοι πήραν πολλές ευχές για καλό αγώνα και πάνω από όλα για καλό εκλογικό αποτέλεσμα. Λίγο αργότερα οι τρεις υποψήφιοι Βουλευτές έκαναν την βόλτα τους στο Λιθόστρωτο, την Πλατεία Καμπάνας, την Σιτεμπόρων, αλλά και την παραλιακή και μοίρασαν εκλογικό υλικό. Η αλήθεια ήταν ότι πολλοί επαγγελματίες τους υποδέχθηκαν με χαρά, ενώ δεν έλειψαν και τα παράπονα για την κατάσταση που επικρατεί στον επαγγελματικό χώρο τα τελευταία χρόνια με τις κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας. Γεωργία Καππάτου, Λευτέρης Κρητικός και Σταύρος Τουλάτος διαπίστωσαν ότι ο κόσμος ψάχνει την αλλαγή, ψάχνει τον εκπρόσωπό του στο Κοινοβούλιο που θα είναι ανοικτός σε κάθε κουβέντα και κοντά στην κοινωνία.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed