Γιώργος Τζωρτζάτος: «Είμαι πολύ συγκινημένος που ιστορικά στελέχη από άλλα κόμματα, όπως ο Νικόλας Βαλλιανάτος και ο Σπύρος Σαμούρης στηρίζουν τον Παναγή Καππάτο»

Οι τυχαίες συναντήσεις μερικές φορές με άτομα που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην πολιτική ζωή της Κεφαλονιάς οδηγούν σε ειδήσεις και μάλιστα σημαντικές, ειδικότερα όταν αυτές βλέπουν το φως της δημοσιότητας λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές.
Μια τέτοια συνάντηση έλαβε χώρα χθες το απόγευμα, όταν… πέσαμε πάνω στον πρώην πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, αλλά και υποψήφιο Βουλευτή το 2012, Γιώργο Τζωρτζάτο. Ο κ. Τζωρτζάτος, μετά από μια μικρή πολιτική περιπέτεια με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, έχει επιστρέψει εδώ και καιρό στην Νέα Δημοκρατία και μάλιστα ήταν από τους πρωτεργάτες της εκλογικής νίκης του Παναγή Καππάτου το 2019. Ο Γιώργος Τζωρτζάτος δεν μάσησε τα λόγια του όταν του ζητήσαμε να κάνει σχόλιο για τις επικείμενες εκλογές και να μας δώσει τα προγνωστικά του. Χαρακτηριστικά μας ανέφερε: «Αυτές οι εκλογές είναι πιο δύσκολες από ότι το 2019 για τη Νέα Δημοκρατία στα νησιά μας, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι και πάλι η έδρα θα έρθει για την παράταξή μας. Είναι συγκινητικό να βλέπεις άτομα που προέρχονται από άλλους πολιτικούς χώρους να υποστηρίζουν το έργο που έχει κάνει ο Παναγής Καππάτος και να συντάσσονται μαζί του. Πραγματικά συγκινήθηκα όταν είδα στην προεκλογική κομματική συγκέντρωση και πίτα του κ. Καππάτου να δίνουν το παρόν στελέχη όπως ο Νικόλας Βαλλιανάτος από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Σπύρος Σαμούρης και ο Σταύρος Σπαθής από το ΠΑΣΟΚ, αλλά και ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος. Αναφορικά με τους κ.κ. Βαλλιανάτο και Σαμούρη, είναι δύο άνθρωποι που αναγνωρίζουν κάποια πράγματα και στέκονται μακριά από μικροκομματικές αντιλήψεις. Δεν είναι μικρό πράγμα να σε υποστηρίζουν Βαλλιανάτος και Σαμούρης, οι οποίοι έχουν κάνει δεκάδες εκλογές και έχουν τον… τρόπο τους. Εύχομαι η στήριξη αυτή να βοηθήσει τον Παναγή Καππάτο να επανεκλεγεί και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παραμείνει Πρωθυπουργός της χώρας».

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed