Παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς-Ιθάκης ο Μιχάλης Αγγούριας, στα όρια της διάλυσης μετά από δύο χρόνια ο Σύλλογος

Συνάδελφοι και φίλοι, όπως καλά γνωρίζετε πριν δύο χρόνια αναλάβαμε την διοίκηση του συλλόγου ο οποίος μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν ανύπαρκτος και με συσσωρευμένα χρέη προς την ΠΟΕ-ΟΤΑ η οποία δεν τον αναγνώριζε ως μέλος.
Καταφέραμε με την βοηθεια της ΠΟΕ – ΟΤΑ να μηδενίσουμε το χρέος και αυτή την στιγμή να είμαστε ισότιμο μέλος στην ομοσπονδία. Προσωπικά όπως γνωρίζετε αρκετοί πολύ καλά διέθεσα πολύ χρόνο για τον σύλλογο, ο οποίος όμως δεν μπορεί να τρέξει μόνο με ένα άτομο και δεν μπορεί το ένα άτομο να γίνεται ο κακός προς ορισμένους οι οποίοι έχουν μάθει να μην είναι εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις τους προς τον σύλλογο και εις βάρος των υπολοίπων. Παραιτούμαι από την θέση του αντιπροέδρου και το Δ.Σ του συλλόγου -ΕΦΟΣΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ- διότι προσωπικά πιστεύω ότι ο σύλλογος δεν μπορεί να λειτουργήσει υπό αυτές τις συνθήκες.

ΑΓΓΟΥΡΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ
Αντιπρόεδρος Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed