«Αλώνισαν» στο χθεσινό πανηγύρι στη Μονή Σισσίων οι υποψήφιοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρος Γαλιατσάτος και Νικόλας Φαραντούρης, δεν άφησαν τους πιστούς στην… ησυχία τους

Απουσία των υποψηφίων Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, οι δύο υποψήφιοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρος Γαλιατσάτος και Νικόλας Φαραντούρης, κυριολεκτικά αλώνισαν στο χθεσινό πανηγύρι της Ιεράς Μονής Σισσίων.
Αμφότεροι έφτασαν με λίγα λεπτά διαφορά ο ένας από τον άλλο και έπιασαν αμέσως… δουλειά, αφού πολλοί πίστοι πήγαιναν κατευθείαν πάνω τους για να τους χαιρετήσουν, ενώ όσοι δεν το έκαναν πήγαιναν οι υποψήφιοι προς αυτούς. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, σύμφωνα με όσα καταγράψαμε, πως Γαλιατσάτος και Φαραντούρης πρέπει να μίλησαν ή να χαιρέτησαν όλους όσους παραβρέθηκαν στα Σίσσια, ασχέτως των πολιτικών προτιμήσεων του κόσμου. Λίγο αργότερα μέσα στο Αρχονταρίκι άνοιξαν πολιτική κουβάντα με τον Σεβασμιότατο κ.κ. Δημήτριο, ενώ παραβρέθηκαν δίπλα του στο τραπέζι που ακολούθησε. Αξίζει να σημειώσουμε ότι και οι δύο εισέπραξαν ένα θετικό κλίμα στο πρόσωπό τους, κάτι που έχουμε δυσκολευτεί μέχρι τώρα να δούμε στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Ναπολέοντα Μαραβέγια, αλλά και τις γέφυρες που προσπαθεί να ρίξει μεταξύ του κόμματος και των υποψηφίων η Σμαράγδα Σαρδελή. Αν υπήρχε κάλπη στα Σίσσια χθες ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο θα ήταν πρώτο κόμμα, αλλά θα έφτανε και στην αυτοδυναμία από τις 21 Μαΐου. Μπορεί να μην μπορούμε να προβλέψουμε ποιος από τους Γαλιατσάτο ή Φαραντούρη θα κερδίσει την Βουλευτική έδρα στα νησιά μας, το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή θα καταλήξει στον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα και με την χθεσινή εικόνα σε ένα χώρο παραδοσιακά συντηρητικό όπως είναι ένα Μοναστήρι.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed