Νέα μόδα στην Κεφαλονιά, σεβάσμιοι γέροντες της πολιτικής μας δίνουν… γραμμή για την ψήφο μας, ο Αλέκος Παρίσης μας λέει να ψηφίσουμε Ν.Δ. και ο Κώστας Χαλιώτης Κ.Κ.Ε.

Άλλο πάλι τούτο που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες στα νησιά μας. Φαίνεται πως κάποιοι σεβάσμιοι γέροντες της πολιτικής θεωρούν πως ο κόσμος δεν έχει ωριμότητα και κριτήριο να αξιολογήσει μόνος του τι θα κάνει στις ερχόμενες εθνικές εκλογές κι έχει ανάγκη να βγουν οι ίδιοι και να του δώσουν… γραμμή.
Στα καλά καθούμενα λοιπόν ο μεν απόμαχος της πολιτικής ζωής της Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης μας λέει να ψηφίσουμε δεξιά, ενώ αντίθετα ο παλιός αριστερός δικηγόρος Κώστας Χαλιώτης μας τονίζει την ανάγκη να ενισχυθεί το Κ.Κ.Ε. Ότι του φανεί του καθενός, αλλά αλήθεια ποιος τους είπε ότι χρειαζόμαστε συμβούλιο παλαιμάχων και βετεράνων για να μας καθοδηγεί; Μπορούν οι ίδιοι να πάνε στο παραβάν και να βάλουν στον φάκελο όποιο ψηφοδέλτιο θέλουν, αλλά δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μας δείχνουν τον… δρόμο προς την κάλπη. Καλή ψήφο «συγκατάδικοι» που λέει και μια ψυχή.

Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed