Άγριο επεισόδιο και συμπλοκή επαγγελματιών στο Αργοστόλι, μπούκαρε ο ένας με το αυτοκίνητό του στην επιχείρηση του άλλου, συλλήψεις από την Αστυνομία και αυτόφωρο

Αρχίζει σιγά-σιγά η τουριστική περίοδος και τα κακώς κείμενα στην Κεφαλονιά αρχίζουν και εμφανίζονται πάλι στο προσκήνιο. Τελευταίο επεισόδιο αυτό που έγινε προχθές το βράδυ στο Αργοστόλι μεταξύ δύο γειτόνων επαγγελματιών.
Οι δύο επιχειρήσεις είναι διαφορετικού ενδιαφέροντος και αν δεν δουλέψουν σύμφωνα με τον νόμο τότε η μία μπαίνει στα… λημέρια της άλλης. Αυτό έκανε ο ένας από τους δύο επαγγελματίες, που μπούκαρε με το αυτοκίνητό του στην άλλη επιχείρηση προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές, ωστόσο φάνηκε να κινδύνευσαν και άνθρωποι σύμφωνα με μαρτυρίες. Η διαφορά τους ήταν πως η μία επιχείρηση προκαλεί ηχορύπανση εμποδίζοντας ταυτόχρονα την άλλη να δουλέψει. Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι οι δύο επαγγελματίες ήρθαν στα χέρια, χωρίς ωστόσο να προκληθεί κάποιος σοβαρός τραυματισμός. Μετά από λίγη ώρα και ενώ είχαν ηρεμήσει τα πνεύματα μεταξύ τους εμφανίστηκε η Αστυνομία και έκανε σύλληψη (αυτόφωρο) στον έναν από τους δύο με την κατηγορία της ηχορύπανσης. Η συγκεκριμένη κόντρα κρατάει από πέρσι και αν οι δύο επαγγελματίες δεν ρίξουν λίγο νερό στο κρασί τους φέτος αναμένεται να δούμε χειρότερα πράγματα.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed