Λευτέρης Κρητικός, Γεωργία Καππάτου, Σταύρος Τουλάτος: «Μεγάλος νικητής των εκλογών είναι το ΠΑΣΟΚ, πρωταγωνιστής στη συνέχεια και σύντομα η νέα κυβέρνηση της χώρας»

Με πολύ χαρούμενη διάθεση έφτασαν στο κτήριο της Περιφέρειας για τις δηλώσεις τους οι τρεις υποψήφιοι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ο πρώτος σε σταυρούς, Λευτέρης Κρητικός, η δεύτερη, Γεωργία Καππάτου και ο… βενιαμίν του ψηφοδελτίου, Σταύρος Τουλάτος.
Δεν έκρυψαν την χαρά τους για το εκλογικό αποτέλεσμα του ΠΑΣΟΚ στην επικράτεια, ωστόσο βγήκε προς τα έξω μια μικρή απογοήτευση, αφού το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στα νησιά μας ήταν λίγο κάτω από αυτό της επικράτειας. Πέρα από αυτό όμως και οι τρεις έκαναν αναφορά για μεγάλη νίκη του Κινήματος στις εκλογές, ενώ δεν… ξέχασαν να πουν άμεσα με την εμφάνισή τους τα συγχαρητήρια στον Παναγή Καππάτο για την επανεκλογή του. Ο πρώτος σε σταυρούς στα νησιά μας, Λευτέρης Κρητικός, μίλησε παραπάνω πολιτικά από τους άλλους δύο υποψηφίους. «Το ψηφοδέλτιο της ενότητας και της ανανέωσης κατάφερε να διπλασιάσει σχεδόν τα ποσοστά του στα νησιά μας», ανέφερε και συνέχισε: «Το μέλλον ανήκει στο ΠΑΣΟΚ, που με την αποψινή ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Νίκου Ανδρουλάκη και μέσα από την ανάδειξη νέων στελεχών, θεωρούμε ότι θα είμαστε η αξιωματική αντιπολίτευση στις ερχόμενες εκλογές. Το ΠΑΣΟΚ θα είναι πρωταγωνιστής τα επόμενα χρόνια, το ΠΑΣΟΚ σύντομα θα είναι η κυβέρνηση της χώρας».

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed